|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Ne, myslím si, že i další hárání budou takhle dlouhá. Aspoň žádná z mojich fen nehárala nikdy kratší dobu než měsíc.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Hanka,haranie sucky vacsinou trva asi 22az 25 dni a su tri cykli harania a to PROESTRUS:doba zacatia ,trva od 1dna az do 12dna,potom je ESTRUS:samotna doba krytia a trva od 12dna az do 16dna,niekedy do 18dna a zaverecna faza METESTRUS:doba uzatvarania,to je ze konci fena s haranim,takzeod 18dna az do 25dna....no a je po harani.....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
dark wolf - mohl by ta pravidla prosím někdo vysvětlit naší Grey, vloni hárala plných 56 dní
|
|
|
#4 | |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Mackie, to už je cca 12 let zpět, už si to opravdu nepamatuji. Ale nešlo o nějaké spuštění hárání. To byla injekce na to, aby během jejího nekonečného hárání, kdy z ní šlo jen pár kapiček krve (nebo chvílemi taky žádná, takže to zdánlivě vypadalo jako přestávka v hárání, ale ona a náš pes "věděli své"), začala ovulovat poněkud dříve a nemusela jsem několik měsíců čekat.
Jinak- taky jsem jí asi měla dát přečíst "oficiální délku hárání", aby neblbla přes 5 měsíců....... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Moje fenka začala ted hárat skoro v 16 měsících. Hárá už 15 dnů, nakrýt by se nechala (odzkoušeno psem kamarádky), to všechno je v pořádku. Ale je normální, že stále dost krvácí? Někde jsem četla, že fenky poprvé hárájí intenzivněji, a také že v době, kdy jsou ochotné přijmout partnera, tak by barvit téměř neměli.
Mám tak trošku obavy, jestli už radši nejet k veterináři. Protože ty skvrny od krve jsou (většinou po vycházce) opravdu veliké, tomu se kapky říct ani nedá, spíš louže. A také barva není jasně červená, ale spíš tmavočervená až do hněda. Měli ste někdo stejný průběh nebo mám už zajet k vet. ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
U vlčnad je "vše" normální
|
|