![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Zero anonimowości w dużym miescie, zero ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Witam!
mieliście super zabawę... Fotki - ekstra!!! A my mokliśmy pod namiotem na Mazurach, w przerwach pływając na kanu z Michałem i z Wandalem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Pod stałym adresem nowe fotki. Wisła pozalewała tereny (nomen omen) zalewowe tworząc przecudne mokradła skąpane w słońcu. Bajecznie się zrobiło
![]() Gdyby nie upiorne chmary komarów-w ogóle nie chciałoby się wracać! Podobno czekamy już na 3 młodych-gniewnych członków nadwislańskiej bandy....kwarantannujcie się szybko! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Za to naprawdę DUŻO bym dała, żeby zobaczyć jego reakcję na widok TAKIEJ watahy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Dorotka: Bachus Dar wilka, siostrzyczka Hacziego (Wilczy Duch) i...yyyyyyyyy...zapomniałam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Oglądnełam Bachusa ![]() ![]() Na stronie Shaluki niestety nie znalazłam zdjęć maluchów a też jestem strasznie ciekawa jak wygląda rodzeństwo Hacziego. Jeżeli pójdą w ślady brata już się cieszę na wspólne spotkania z małymi misiakami ![]() No i nie bez znaczenia dla nas jest fakt, że wreście Baszti nie będzie najmniejsza w stadzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
jeje, dziękujemy
![]() ![]() a o co tu chodzi???? Gago przecież nauczyłaś dziadka pływać jakiś czas temu....... chyba musisz na nowo do Wisełki wskakiwać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tu taka słodka fotka - jaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
witam |