|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
K-Lee Family
|
Od wschodu słońca będziemy trzymać bardzo mocno kciuki i czekać na dobre wieści!!!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
czuły barbarzyńca
|
Macia, my tez kciukamy za Frajerkę. Niełatwa decyzja pewnie, ale myślę, że słuszna...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
Trzymamy kciuki i pazurki!! Jestem przekonana, ze wszystko będzie dobrze! Istota o takim charakterze i sile ducha, łatwo się nie poddaje... hmm... może powinnam napisać istoty?
![]() Na pewno Freyr jeszcze nie raz Cie rozweseli, rozczuli, a jednocześnie do prowadzi do furii jak na prawdziwego wilczaka przystało TRZYMAJCIE SIĘ! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Dziękuję za kciuki!
Wszystko poszło dobrze |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Dobre wieści! Podusię mięciutką proszę królewnie wymościć i wymiziać od nas. Kciukamy nadal, aby wszystko poszło gładko
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
K-Lee Family
|
Ufff cały dzień czekałam na wieści, aż w końcu musiałam ze swoją suką pójść na spacer
No to teraz już tylko z górki i nich się Was już żadne problemy nie czepiają Duuuużo zdrówka i samej radości z życia!!!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
czuły barbarzyńca
|
Macia - dużo głasków dla Freyr, i niech jej nie zabraknie zdrówka i pogody ducha
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Trochę już minęło od operacji. Wszystko poszło super. Frajer przez 10 dni miała silny antybiotyk, bo w ranie były beztlenowce. Mówiąc elegancko miała przeżartą kość. W tej chwili szwy już dawno wyjęte, a kikutek zarósł sierścią. Frajer jest szczęśliwa, bo nie musi już chodzić w kołnierzu. Samotna noga już się nie plącze i Mułcio jest bardziej mobilny. Wchodzi po schodach, leży jak chce i ogólnie jest wesoła. Aktualnie ma zabawę, bo mamy nowego szczeniaka. Małe Rude od początku było zdziczałe co nie jest normalne u 3, 4 miesięcznego szczeniaka. Potem się okazało, że została znaleziona na polu jak prawie przejechał ją kombajn. Prawdopodobnie została urodzona przez zdziczałą sukę i dotychczas nie znała ludzi z bliska. Na początku była masakra, żeby ją dotknąć trzeba ją było zagonić w róg, a każdy dotyk powodował skowyt i sikanie pod siebie. Teraz jest o wiele lepiej choć nadal jeszcze trochę pracy nas czeka. Wyjątkowo psy ją polubiły. Może nawet zabierać im jedzenie co jest szokiem. Mam też kilka zdjęć z dzisiaj.
Pies prawie w całości :![]() ![]() Tak aktualnie u mnie wygląda: ![]() "Patrzcie i podziwiajcie" ![]() Mam też kilka filmików. Wiem, że wyglądają jak kręcone patelnią, a niektóre w dodatku bokiem, ale cóż . To prezent dla osób, które pytały jak one chodzi bez wózka.Zagryzanie: Aport (gdzie dwóch się bije... ) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Widząc Frajerkę w tak radosnej kondycji, aż cieszy i mniej przytłacza -bo jakby nie było, to patrząc na 3-łapnego psiaka, gdzieś takie w środku współczucie/smutek (nie wiem jak to określić) jest
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VIP Member
|
Ja tylko powtorze to co mowilam nie raz: Frejka w totka wygrala takich wlascicieli...
|
![]() |
|
|