![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja swojemu dzikowi kupiłem Efa Olie
http://allegro.pl/efa-olie-krople-30...785787904.html coś takiego Też się cały czas drapał - aż mi Pani na szkoleniu zwracala uwagę żebym go odpchlił ![]() Po olejku się znacznie poprawiło. Przypuszczam że po nim ponieważ wprowadziłem jednocześnie nową karmę - acana sport and agility. Olejek starcza na długo - efekt przyniósł po ok 2 tygodniach pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
hmm, o olejek sie popytam weta, ale on skornych problemow nie ma, skore ma czysciutka. Choc przyznam ze trudno to sprawdzic bo ma parszywie gesty wlos i ciezko go wyczesac bo ma ten puszek jeszcze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Chantalka problemu (jak zwał tak zwał) problemu nie ma. Natomiast Unka latek 3 i coś tam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() ale szkola sie skonczyla, ja zmienilam karme - i problem zniknal - do tej pory nie wiem, czy to lenistwo bylo psie, czy uczulenie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Czyli poki co nasze leczenie to czesanie, czesanie i jeszcze raz czesanie. A myslalam ze z wilczakiem nie bede miala tyle roboty jak z naszym owczarkiem dlugowlosym. Ale to chyba moje szczescie, dluzszy wlos mi sie bardziej podoba, ale wiecej z nim roboty :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|