![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kawał ch*ja
|
![]()
chodzilo glownie o to, zeby jednak koszulka zwrocila uwage potencjalnych pytajacych
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
A my weźmiemy dwie wersje z napisem husky i bez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kawał ch*ja
|
![]()
OK, wlasnie dzwonilem do drukarni i znam ceny itd :-) tym razem bedzie to 40 zl, bo niestety, ale nadruk jest nieco wiekszy niz na poprzednich, poza tym robimy na lepszych koszulkach :-) wiec teraz prosze juz o ostateczne i oficjalne wersje zamowien (rozmiar, kolor, ilosc, z Huskym czy bez, damskie/meskie) na [email protected] - cena za Husky/bez jest taka sama, bo to wciaz jeden duzy nadruk.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kawał ch*ja
|
![]()
za chwile temat zniknie zakopany przez inne na glownej stronie, wiec odswiezam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A mogłabym dostać wersję It IS NOT MALAMUT?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
A do kiedy można zamawiać ? Bo zastanawiam się nad zamówieniem, ale nie wiem do kiedy jest czas = nie wiem czy znajdę do tego czasu fundusze
![]()
![]() |
|
|