![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]()
Jak zwykle w świetle wyników wystaw tyle interpretacji ile wystawców, a nawet się okazuje, że wiele więcej.. Wiele hałasu (chaosu) o nic, bo przecież Graba personalnie nikogo nie obsmarowała, a wyraziła tylko swoje zdanie (od tego w końcu jest forum), z drugiej jednak strony emocjonalna odpowiedź Mistrali jest też poniekąd zrozumiała, bo przecież każdy jest zakochany w swoim psiaku (mam przynajmniej taką nadzieje), a tak ostra odpowiedź jest w tym przypadku zupełnie niepotrzebna.
Przy następnej wystawie polecam Wam (Grabie i Mistrali) wspólna wizytę pod piwnym parasolem i rozmowę na żywo, na luzie, bez żalów i pretensji, bo później robi się z tego wielka afera. ![]() w całym burzliwym wątku najbardziej zastanowiło mnie pytanie Wolfin: Quote:
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ja pytam nie Pani Aga B. a Mistrala
![]() p.s. taki temat chyba juz gdzies jest ![]() oraz ja niestety wady swoich psow zbyt dobrze znam pytanie czy to widzi inne. Last edited by wolfin; 26-09-2011 at 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Prawa nie studiowałam i nie jestem niczyim adwokatem. Piszę to co widzę, a widzę wyraźnie, że komuś nie wystarcza swoje własne małe podwórko i próbuje zrobić "brzydką śmierdzącą kupkę" na cudzym.
Dociera do mnie że pytanie było zadane do Mistrali, tylko wciąż niejasny jest dla mnie jego cel i to że wypłynęło na forum publicznym skoro sprawa nie dotyczy osoby pytającej o wady i domagającej się wyjaśnienia na forum.
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
To czy Anka odpisze to tylko i wyłącznie jej sprawa i ja się do tego nie mieszam.
Natomiast ja zadałam 2 "proste" pytania - otrzymałam 0 odpowiedzi. Mamy w Polsce takie powiedzenie, które w bardzo dobitny sposób przedstawia naszą dysputę : *Ja o zupie, ty o *upie" więc zaniecham dalszego zgłębiania się w tym bagnie.
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() poprostu tu widac zachowanie i etyketa wlascicielki psa i tyle. moze cie pisac jak chce cie i co - mi totalne to WISI bo to ja gadam o zupe a z Pani ust leczy slowa o .. d... upe" pieknego wieczoru i jesli pod nosem smierdzi trzeba samemu poprzatat cie w swoim podworku. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ups popełniłam merytoryczny błąd i nie powinnam używać tylu aluzji i metafor...
![]() ![]() ![]() Podsumowując zgadzamy się tylko w jednym, że nie mamy ze sobą o czym rozmawiać. Również życzę miłej nocy labanaktis.
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do drugiej części..... skoro ktoś czepia się innej osoby upubliczniając to, to chyba powinien się wytłumaczyć, choćby realizując oczekiwania czytających ![]() No cóż potraktujmy, to jako kolejną lekcję ku dorosłości pt. "odpowiedzialność za własne słowa" i tu obrony nie trzeba, dajmy jej się wypowiedzieć. Przecież nikt jej nie zje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|