![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Já to sem nechěl psát, ale opravdu neni rizikový jako rizikový. Co jsem tak slyšel, tak nejrizikovější jsou první 3 měsíce a pak před porodem. Co se takhle poradit s doktorem, jak by to viděl on. Samozřjmě je nesmysl potratit, na druhou stranu, rizikový dostane dneska každá druhá a třeba ta kaše neni tak horká aby musel Drummer hnedka pryč. Určitě Drummerovi držim palce.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Jestli se nemýlím, tak toto platí pro těhotenství všeobecně, pro bezproblémové těhotenství..Nikoliv pro rizikové.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Z mého pohledu majitelka k celé věci přistupuje velmi zodpovědně, jelikož jí jde viditelně o psa, nikoliv o sebe. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Tohle už se fakt nedá číst, ty "rady" zkušených pánů co sami nemají děti ...
Majitelka tu jasně napsala co jí k tomuto kroku vede a je evidentní, že jí to vůbec neteší. Měli by jste být trochu ohleduplní k ní samotné. Pokud jí nechcete nabídnout konkrétné pomoc, tak se aspoň zdržte komentářů. |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Danielo, tady to není koutek utěšování ani nabídková sekce. Tohle je diskuzní fórum. Pokud sem kdokoliv dá jakýkoliv příspěvek nebo dokonce založí nové téma, musí počítat s názory souhlasnými ale také odmítavými. Majitelka nemusela tohle fórum zakládat, psa dala do nabídky dospělých psů. Možná to zní tvrdě, necitlivě ale prostě tak to v diskuzních fórech chodí. Vyřazujeme pouze sprosté příspěvky nebo příspěvky, porušující zákony. Pokud sem prostě kdokoliv cokoliv napíše, jde se svou kůží na trh a s tím musí předem počítat.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Souhlas s Danielou. Chápu, že se snažíte najít alternativy darování, ale ty řeči o délce rizikového těhotenství apod. sem fakt nepatří.
Navíc si myslím, že pro mladého a tipuji celkem socializovaného psa je lepší jít trvale do jiné rodiny než trávit třeba dva měsíce v hotelu, pak být chvíli doma s dvěma "ležáky" a mít každý den jiného venčiče nebo být v kotci někde na cvičáku s tím, že ho jednou denně někdo vytáhne ven, prostě být postrkován zleva zprava s vírou, že se to brzy urovná. |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Ale něco jako morální nebo slušné chování vám nic neříká...? Z toho co jsem v tomhle tématu vyčetla, jste na návrzích všech a všem hledal a ukazoval jen chyby, ale sám jste jakoukoliv možnost, která by tu už nepadla nenavrhl. A když už vám samotnému nepřijde tohle ani trochu 'neetické k povaze tématu', aspoň by jste si to mohl nechat pro sebe. Samotná autorka na začátku diskuze jasně zmínila, že hledá možnosti, jak vyřešit těžkou situaci a ne číst co podle vás dělá špatně. Neberte to jako útok, takhle to na mě působí a to je můj názor.
|
![]() |
![]() |
#11 | |||
Moderator
|
![]()
Nikdo se v tomto tématu nevyjadřoval neslušně a nijak nikoho nenapadal. Co jste tu četla nemorálního ?
Quote:
Quote:
Ještě jednou opakuji - tohle není ani inzertní rubrika, ani vrba na vyplakání se. Tohle je diskuzní fórum. Běžně bych takovéhle téma hned na začátku smazal, protože pro nabídku dospělých ČsV s PP k adopci slouží jiná rubrika na našem serveru a pokud je pes nabízen k adopci, proč o tom diskutovat. Nicméně jsem ho tu nechal, protože i já jsem měl dojem, že se snad situace vyřeší právě tím, že s majitelkou budeme diskutovat a třeba najdeme řešení, jak by si psa mohla nechat. To byl jediný důvod a nic jiného v tom nehledejte. Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
|
|