![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Gaga, definitywnie i chirurgicznie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
To ja Cię napadnę prywatnie z pytaniami o samopoczucie tuż po...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
... moje czy psa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Psa, Twoje potrafię sobie wyobrazić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the Bright Side of Wild
|
![]()
zaraz po - mogę opisać - czy kamerka na żywo? - teraz śpi - trochę się przewraca o swoje nogi - a z kołnierzem nie mieści się do auta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Kasiu, nie wiedziałam, że kastrujesz młodego. Mogę wiedzieć co było powodem podjęcia tej decyzji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the Bright Side of Wild
|
![]()
oczywiście - inaczej bym się nie chwaliła
![]() po pierwsze: za dużo już jest wilczaków i coraz częściej pojawiają się do adopcji, a mając chłopaka w zasadzie nie masz żadnego wpływu na dalsze losy jego dzieci. po drugie: żeby stał się reproduktorem to oprócz wystaw trzeba jeszcze robić PR a na to nie mam ochoty wcale po trzecie: ma za krótką sierść i zbyt ciemne oko i jak napisałam w temacie Brafowym - nie wiem czy jego "byczy " wygląd to nie hormony wzrostu w kurczakach, których mu nie żałowałam za młodu i nie wiadomo jak zaowocują w przyszłości :-( po czwarte: z powodu 1,2,3 nie widzę konieczności znoszenia spermy na poduszce :-) po piąte: rzeczywiście doskwierał mu nadmiar testosteronu - jakakolwiek fajna aktywność powodowała nabrzmienie ciał jamistych. czyli zaczynaliśmy zabawę w kierunku agility - co Akriś kocha - dwa skoki przez drzewko i juz gule na siusiaku i oczy dookoła głowy oraz kiełbie we łbie ... i te poranne wzwody... po szóste: jako, że nie chcę go rozmnażać, jego siusiak przeszkadza mu w koncentracji nawet jak jesteśmy sam na sam, to czemu nie uczynić życia codziennego łatwiejszego - nie odczuwam szczególnej radochy rywalizując o spojrzenie z każdym przechodzącym samcem ... ćwiczymy to i wiem, że można trochę utemperować, opanować sytuację, ale ja nie jestem na zawodach :-) nie muszę. Czasem myślę, że robi się takie ciśnienie - masz psa rodowodowego - musisz mu zrobić przynajmniej hodowlankę- a chyba nie dlatego ma się psa rodowodowego... no i po siódme: wsadził swoją różową kość w pupę Sabiemu - ochydztwo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|