|
|
|
|||||||
| _Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Mně to dělá taky tak. Řekla bych, že to přesně Charles myslel.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Jasně, to jsem pochopil až potom... i tak je to ale myslim si chyba :-)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
To samý to dělá, když si rozklikneš plánované vrhy.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
No vidíš a ty mi zas běhaj v pohodě... právě z těchhle důvodů mi přijde vždycky lepší nechat starej web o něco dýl a novej otestovat a vychytat chyby. Taky to, že půlku mám sice česky, ale druhá je mix nagličtiny a polštiny mi přijde zbytečný a to jsou ty nejmenší chyby.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Ty seš fakt hroznej rejpal...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Proč to považuješ za rejpání? Napsal jsem proč si myslím, že by to šlo líp a jak Napsal jsem co jim nechodí nebo chodí špatně, aby věděli na čem pracovat, tak co je špatně?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Tohle mi přijde jako rejpání:
Občas mám z tebe pocit, že si připadáš jako pámbů. Všechno víš nejlíp, všude jsi byl a od všeho máš klíče. Ale to je fuk. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Tohle konkretně je osobní zkušenost a teď mám i srovnání. Když jsme dávali dohromady nový web na jiném portale, tak jsme to nejdřív testovali sami, pak nechávali testovat uživatele a ti nám pomáhali najít chyby na které nepřišel nikdo před nimi. To mi přijde lepší než okamžitě nahodit nový web s mnoha chybami a spolíhat na to, že když už se někdo ozve, tak moji reputaci zachrání někdo komu se to zdá v pohodě. Mám srovnání, proto píšu, že by mi to přišlo lepší jinak. Když už to admini udělali takhle, tak musí počítat s tím, že se někdo ozve... a astejně tak asi mohli spolíhat na to, že se jich někdo zastane, takže všechno podle plánu.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Zajimaly by me Vase zkusenosti s vyvojem nebo rozjezdem nejakeho webu, popripade portalu. Undertaker je evidentne ma a vi o cem mluvi. Nemyslim si, ze se jedna o nejaky rejpani, ale o konstatovani vlastnich zkusenosti. Vidim, ze tady se nic nemeni, nikdo si nesmi dovolit zadnou pripominku, nedejboze konsrtuktivni kritiku....
|
|
|
#11 | |
|
Member
|
Quote:
Rhilien, já mám hlavně pocit, že Undertaker bude trošku tvrdohlavý znamení
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
|
znovu po 14 dnech
Dobrý den, nevím kdo momentálně zpravuje wolfdog, ale vkládala sem inzerát přes svůj nick tady a místo mých údajů, jsem nějaký Danny z Bratislavi ( pán sice má Aryu ale z Devinskej, já mám fenu Arya Arqeva). Mohla bych požádat o opravu ůdajů v tomto inzerátu? http://www.wolfdog.org/site/cs/dbase/litters/1425 na Název chovatelské stanice: s Divokou krví Adresa: Letecká 657/43 Město: 16100 Praha Stát: česká republika WWW: http://sdivokoukrvi.wbs.cz E-mail: [email protected] Telefon: 773126850 Další kontaktní info: forum Alissea Děkuji předem |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|