![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
byli jsme to my :-D, krásná náhoda. V autě jsem vám zahlédla dokonce několik ČSV, ale nedopočítala jsem se. Také jsme chvíli čekali, zda scouvnete, ale chápu, na hlavní to nebyla ideální situace. Jsme přímo ze Zlaté. Dokonce v tu samou chvíli co vy zastavila na druhé straně jiná paní a také zavedla řeč na naší čubinku. Jinak bychom se také rádi seznámili, ČSV je naše první a máme tisíce otázek na zkušenější chovatele. Hlavně se dostáváme do puberty a já mám pocit, že mi hrábne a že brzy budu běhat po Bohnicích. V takové chvíli člověk potřebuje někoho na konzultaci a uklidnění, že je to normální a že to přejde. Takže budete-li mít chuť a zájem, jsme k dispozici a vždy připravení ke kávičce, nebo procházce. Markéta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ahoj, my se s vámi nepotkali, ale na procházku klidně zajedem. Ale jestli to vidíš spíš na ty Bohnice, tak to budu mít jenom přes řeku, to by bylo lepší
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Tak to byla fofr odpověď...
My dost spěchali ke kamarádovi do Tuklat a mysleli jsme, že jste si nás nevšimli. Škoda. Ale až tam pojedem příště, tak se stavíme. Možná v neděli. Svět je malej a vlčáci jsou všude.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|