![]() |
![]() |
|
Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Myslím, že se znáte, zeptej se ho. Nikdo ti na tohle neodpoví líp. Většinou dostane psa pod sedativy, protože se nejedná o mazlíčky, pro který si přijdeš do kotce a odvedeš. Myslím, že by bylo celkem seriozní takového psa předávat zajištěného, tzn. s provozuschopným obojkem, vodítkem a pevně nasazeným košem. Slyšel jsem jak si Ruda byl třeba pro Orana a nedostal to zrovna zadarmo... a přitom je to zbytečný riziko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Známe, ale v kontaktu nejsme a do Poradny nemám přístup. Ptám se tebe, protože s ním v kontaktu jsi. Vím, že dřív si psy přebíral sám, tak mě překvapilo proč o teď nedělá.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
A já myslel, že jsi na poradnu psala... minimálně k vlkům. Zlobila jsi a dostala BAN? Na jeho webovkách kontakty máš, tak se můžeš zeptat na jeho odpověď Ta bude asi nejpřesnější.
Nepřijde mi, že by si psy nebral sám, ale pokud se najde někdo, kdo se psem funguje, tak mu nechá nandat vodítko a obojek. Když nikdo takovej není, tak se pes uspí , dostane koš, pevnej obojek, případně dva a naloží se do auta. Dřív asi bejval jinej drsňák a taky za to dost draze platil. Teď už tak často neriskuje... a další věc je že samozřejmě stárne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsem to už taky zřel
![]() ![]() Když pokouše pes souseda nebo dítě a skrz tv se dozvíme, že byl utracen řeší to někdo? Jednou za čas se narazí na podivína se 120 psy a polovinu jich odmázne četnictvo tak koho zajímá jednotlivý pes? Vždycky se propere jen "nepřizpůsobivý" majitel. Co je humánní utracení? Policie i armáda své psy utrácí, myslivci je z tradice střílí. Sekera je na venkově též mnohde ještě tradiční. To o tom nikdo neví? Ale mám kamaráda který starému psovi na konci cesty otevře tepnu a pak ho drží až do konce v náručí a zpívá mu barbarské písně. A to by už určitě zajímavé sousto do bedny bylo ![]() Myslím, že ty holky(to jsou vážně majitelky útulku?)by za děsivým Desem nikdy samy nezašly. No a ty dvě ženy byly taky vynikající. Paní šefredaktorka se práskla sama a 35 let se psy(Ne, další střet se sektou už vážně nechci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Desenský má ve své diskuzi své asi 2 stránkové vyjádření stálo by za to si to přečíst. (kvůli tomu jsem se do diskze registrovala). Bohužel text se nesmí zkopírovat tak zkouším odkaz, ale nevím jestli bude viditelný pro všechny... :-( za zkoušku nic nedám.
http://www.psycholog-psu.com/poradna...php?f=6&t=7158 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Nefunguje. Registrovat se nehodlám. Už takhle mi chodí spamů dost.
Marianka.W (zapomněla jsem se přehlásit) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Tak to je škoda... má pod textem napsáno, že se nesmí zkopírovat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|