![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja tak "zawalilam" egzamin ZPU1 z Juziem, ktory wszystko zaliczyl super, a na koniec zostal zaatakowany przez psa panienki, ktora nie miala ochoty przygotowywac sie z nami do egzaminow, bo przeciez "ona nie musi - jej pies wszystko wie i jest super wyszkolony".
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Margo- masz gdzieś regulaminy tych egzaminów?
Wiem, że kiedyś były w artykułach, mogłabyś je odkopać i gdzieś wrzucić albo chociaż podesłać linki po czesku to spróbuję sobie przetłumaczyć? W ogóle uważam, że powinna powstać baza egzaminów jakie mogą zdawać wilczaki i miejsca/obozy, na których można je zdawać, wraz z regulaminami, żeby każdy właściciel młodego wilczaka mógł sobie poćwiczyć "pod egzamin", a potem zaplanować wyjazd, na którym mógłby to wszystko zaliczyć. Bo wierzę, że znajdzie się choć garstka osób, które będą chciały coś porobić ze swoimi burymi, a Polska nie daje nam zbyt wielu możliwości jeżeli chodzi o egzaminy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
Kalinki nie wyłamie nawet kryjący ją aktualnie pies, czy wąchający pod ogonem
![]() ![]() Nie chcę jechać na same egzaminy, chcę się poszkolić oprócz tego, poznać nowe metody, techniki... ![]() Ale Jefta, z Tobą pojadę wszędzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Teraz musze ponadrabiac zaleglosci, ale potem wrzuce wszystkie tlumaczenia... ![]() W Polsce tez nie jest zle... I da sie dogadac egzaminy - trzeba tylko sie zgadac w kilka(nascie) psow i ustalic miejsce... Sedziow chetnych do pomocy mamy. Szkolenie w Polsce tez sie odradza - jest OB, PT i PTT (do zadnego nie trzeba obrony).
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
ogolny zarys wymagan:
http://dog-sport.pl/content/view/349/206/lang,polish/ http://dog-sport.pl/content/view/342/204/lang,polish/ tlumaczenia byly kiedys na WD. znikly zupelnie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tmave Zlo
|
![]()
Aż szkoda, że to nie wypada w pierwszych dwóch tygodniach sierpnia.....
![]()
![]() |
|
|