![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jest nacechowany emocja, odwoluje sie w sposob przesmiewczy, a nie zartobliwy do konkretnej osoby, podgzewa atmosfere dyskusji i jest po prostu niepotrzebny.
Standardem na forum (gdzie moderator uzywa swojego konta, a nie bawi sie w uzywanie podwojnych kont) jest wyciecie fragmentu takiej wypowiedzi zanim zrobi sie awantura (z podaniem powodu i udzieleniem reprymendy. Taka z definicji jest rola moderatora (jedna z rol). Troche to zaczyna przypomina piaskownice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
... gdzie teras bawia sie dzieciaki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Poproszę o reprymendę!
NATYCHMIAST!!! ![]() ... Cze, mój ulubiony Hodowco ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
like it, like it, like x 1000 twoje posty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Jak rozumiem chcesz zmusic moda, aby rzeczywiscie powycinal co ostrzejsze teksty, aby pani "Beatka" straszaca wymyslonym kasowaniem wypowiedzi mogla powiedziec "a nie mowilam".... ![]() A tak serio - nie mam pojecia co Tobie naklamali, a widze po Twoich wypowiedziach, ze szkolenie ideologiczne juz przeszedles. ![]() Tak sie klada, ze cale ich gadanie o "moderowaniu" ludzi na tym forum dotyczylo spamera Grzeska, ktory nazbieral tyle punktow (a spamowal forum zlosliwie, mimo, ze DOSKONALE wiedzal, ze dostaje kolejne punkty) az jego konto zostalo automatycznie zawieszone na pol roku. Zrobili z niego meczennika, podczas, gdy jako klasyczny troll na kazdym innym forum wylecialby z hukiem o wiele, wiele wczesniej. Wolfdog dziala juz 12 lat. Przez ten czas na polskiej wersji zabanowano JEDNA OSOBE (a raczej sama sie zabanowala, bo miala wybor). To chyba o czyms swiadczy... Jest powod dla jakiego wielu hodowcow straszy nim nowych wlascicieli tak jak kiedys matki straszyly dzieci Czarna Wolga..... ![]() Obawiac sie jej nie musieli jedynie ci, ktorzy ja na innych nasylali...
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
@ Puchatek - tak, jakos tak to lecialo. I choc dobrze wiesz, ze nie o takie lustro chodzilo, to odpowiedz udana. Niestety nie mam luster w domu, popekaly
![]() @ Margo. Dzieki za moderacje. Zrobilbym to inaczej ale tak tez jest dobrze. Nikt niczego nie bedzie rozglaszal, ze cos zostalo wyciete. Powtarzam jeszcze raz to jest standard funkcjonowania forum. Czy ktos cos naklamal czy nie to mozna stwierdzic znajac prawde. A, co pewnie zdajecie sobie sprawe jest mzonka, bo w dyskusji nie ma prawdy tylko punktu widzenia, do ktorych mozemy sie przekonac lub nie. Mozna miec mniemanie co do prawdziwosci faktow a te omawiamy gdzie indziej. A o co mi chodzi? O prawde jak nam wszystkim ![]() Jeszcze raz dzieki za puszczenie pary z dyskusji na boczny tor, ten watek proponuje zamknac. Ja w kazdym razie do niego przestaje zagladac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]()
Hm... w przypadku gdybyś jednak jeszcze tu zajrzał, mam pytanie; jeśli jesteś tak wyczulony na zachowanie standardów na forum (godne to i sprawiedliwe, żeby była jasność), to czemu nie poprosiłeś o zrobienie porządku także z Twoim forumowym kolegą - Hubsenem, którego posty już od pierwszego nie wniosły nic do tematu klubowego (oprócz oczywistej chęci zrobienia nowej "rozróby"). To chyba czysty przypadek trollowania, czyż nie? Jak standardy, to takie same dla wszystkich.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja, jako mod, wprost moge nazwac ta osobe klamca. Nikt oprocz Grzesia nie byl ZABANOWANY. A kto twierdzi, ze mial wykasowane 50 postow, bo byly niepoprawne politycznie ten sam rzeczywiscie udaje GLUPA. Bo jak rozumiem nie reprezentujesz chinskich spamerow.... ![]() Last edited by Margo; 06-11-2011 at 13:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilkokłak
|
![]()
A właśnie, może chodzi tu o tego Polaka mieszkającego w Norwegii, który na angielskim forum najpierw zastanawiał się, jak nielegalnie sprowadzić tam wilczaka, przy okazji spamując niebotycznie na tematy stricte polityczne, w końcu zdecydował się na saarlosa, obiecując wszystkim, że będzie zdawał szczegółowe fotorelacje z tego, jak super sobie z nim poradzi, po czym słuch o nim i o jego saarlosie zaginął...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kawał ch*ja
|
![]()
chodzi pewnie o niejakiego irasiad czy jak on tam sie zwal... Widze ze temat sie rozkreca, moge, moge?
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A przy okazji mam pytanie..CO Z TEMATEM O OBOZIE SZKOLENIOWYM W OSIECZNEJ?? Czy to była jakaś usterka, że nagle mu się "zniknęło"?? no i przy okazji zbocze z tematu..jak tam kurki? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Post o Osiecznej zostal opublikowany przez Khana i zniknal tak jak pani Ela miala obiecane... I teraz od konca: - dlaczego zniknal? To tak bylo dogadane z pania Ela. Ok dwa lata temu tak sie rozpedzila w szykanowaniu, ze oberwalo sie tez Bogu ducha winnemu Przemkowi (wtedy jeszcze adminowi Wolfdoga) w opublikowanym na jej stronie komunikacie napisala, ze wykasowal jej wszystkie zdjecia z galerii. (czego oczywiscie nie zrobil, a do tamtego czasu nie mial w stosunku do niej nawet negatywnego nastawienia) W tamtym czasie mozna bylo obserwowac stale powtarzajace sie zachowanie - Wolfdog byl FUJ BE i DO KITU - wieszanie psow nie mialo konca, ale jak przychodzilo jakies spotkanie i trzeba bylo cos rozreklamowac to oczywiscie pojawial sie temat na forum Wolfdoga... ![]() Idea Wolfdoga nie polega jednak na pasozytowaniu, ale na symbiozie i wzajemnej wspolpracy... Dlatego otrzymala informacje, ze jesli nie zacznie byc fair to organizowane przez nia akcje nie beda tu publikowane. Nie zaczela... - dlaczego post opublikowal Khan? Bo pani Ela doskonale pamietala to co bylo powiedziane i liczyla, ze jesli informacje opublikuje ktos inny to temat na forum pozostanie... "Fortel" sie nie udal... Prawde mowiac nie podoba mi sie zbytnio takie rozwiazanie, bo dobrze, aby pojawialy sie tu informacje o wszystkich spotkaniach... Z drugiej strony pani Ela musi sie zdecydowac, czy uwaza Wolfdoga za serwis o wilczakach, gdzie warto pisac o jej akcjach. Czy to jak twierdzi mala prywatna stronka uczeszczana przez malutka grupke ludzi manipulujaca jakies forum (bo wtedy dziwi ta goraca chec, by publikowac cokolwiek na takiej stroniczynie)... W kazdym razie ta decyzja nie zostala podjeta przez nas, my ja jedynie wykonujemy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|