Zurück   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Antwort

Themen-Optionen Ansicht
Alt 11-10-2011, 11:50 AM   #1
Pavel
Moderator

Benutzerbild von Pavel

Pavel eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Zitat:
Zitat von Vlkodlak Beitrag anzeigen
Na zkoušky podle Národního zkušebního řádu, což je v našem případě ZZO, je třeba být členem ČKS buď prostřednictvím chovatelského klubu, nebo cvičáku, který spadá pod ČKS, což náš cvičák zrovna nespadá. Takže třeba ZOP bych dělat mohla, ale ZZO ne. Jinak všem děkuji za odpověďi.
Je to sice trochu offtopic ale odpovím. Je to stará písnička ČKS, která ovšem není pravdivá. Na jakékoliv zkoušky, které pořádají organizace, sdružené pod ČMKU, stačí být členem jakékoliv organizace, sdružené v ČMKU. Takže i když jsem členem třeba MSKS, tak mne musí pustit ke zkouškám, pořádaným ČKS a naopak. Svého času jsem takový případ řešil (člena MSKS nechtěli připustit k ZZO) a vyhrál. Chce to jen podat písemnou stížnost na výcvikovou komisi ČMKU.
Pavel jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 11-10-2011, 12:01 PM   #2
Vlkodlak
Junior Member

Benutzerbild von Vlkodlak

Standard

Zitat:
Zitat von Pavel Beitrag anzeigen
Je to sice trochu offtopic ale odpovím. Je to stará písnička ČKS, která ovšem není pravdivá. Na jakékoliv zkoušky, které pořádají organizace, sdružené pod ČMKU, stačí být členem jakékoliv organizace, sdružené v ČMKU. Takže i když jsem členem třeba MSKS, tak mne musí pustit ke zkouškám, pořádaným ČKS a naopak. Svého času jsem takový případ řešil (člena MSKS nechtěli připustit k ZZO) a vyhrál. Chce to jen podat písemnou stížnost na výcvikovou komisi ČMKU.
No nevím nevím, když to vztáhnu na svůj případ, nebudu se hádat (ani s tebou-třeba máš pravdu) a soudit už vůbec ne, protože detailně jsem se po tom nepídila, ale vzhledem k tomu, že náš cvičák sice cvičí poslušnost a všechno ostatní "klasické" , ale primárně je to Agility klub, takže zájmové sdružení, nevím jestli bych se stížností na výcvikovou komisi ČMKU uspěla, pokud nespadají pod ČMKU. Ale to je jedno, tvoje informace třeba někomu pomůže a já považuju za schůdnější variantu stát se členem chovatelského klubu a uvědoměle podpořit plemeno.
Vlkodlak jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 11-10-2011, 12:48 PM   #3
Kometa
Junior Member

Benutzerbild von Kometa

Standard

Zitat:
Zitat von Vlkodlak Beitrag anzeigen
No nevím nevím, když to vztáhnu na svůj případ, nebudu se hádat (ani s tebou-třeba máš pravdu) a soudit už vůbec ne, protože detailně jsem se po tom nepídila, ale vzhledem k tomu, že náš cvičák sice cvičí poslušnost a všechno ostatní "klasické" , ale primárně je to Agility klub, takže zájmové sdružení, nevím jestli bych se stížností na výcvikovou komisi ČMKU uspěla, pokud nespadají pod ČMKU. Ale to je jedno, tvoje informace třeba někomu pomůže a já považuju za schůdnější variantu stát se členem chovatelského klubu a uvědoměle podpořit plemeno.
Nevím jak tohle přesně je, ale vím, že to řešila kamarádka, taky chtěla se svou setřicí dělat ZZO a nakonec to uhrála na to, že je členem DiscDog klubu, což je klub dogfrisbee A mohla na zkoušky jít
Alt 11-10-2011, 12:57 PM   #4
Vlkodlak
Junior Member

Standard

Zitat:
Zitat von Kometa Beitrag anzeigen
Nevím jak tohle přesně je, ale vím, že to řešila kamarádka, taky chtěla se svou setřicí dělat ZZO a nakonec to uhrála na to, že je členem DiscDog klubu, což je klub dogfrisbee A mohla na zkoušky jít
Tak je dobrá
Alt 11-10-2011, 01:02 PM   #5
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Benutzerbild von Marianka.W

Standard

Zitat:
Zitat von Kometa Beitrag anzeigen
Četla jsem "Disco klubu" ...

To by na všechny dobře vyzrála...
Alt 11-10-2011, 01:10 PM   #6
Dagmar
Junior Member

Benutzerbild von Dagmar

Standard

Rozhodně se nechci řadit mezi rýpaly. Soudím jen dle lidí, se kterými občas přijdu do styku a kteří se k jedné naší "neobvyklé věci" nepostavili moc hezky. Prostě jsme neměli štěně od nich, takže to je zmetek.
Omlouvám se za možná ukvapené vyjádření.
Vytiskla jsem si dokumenty ze stránek KCHČSV a pokud MI něco dá členství v klubu, budu ráda členem.
Dagmar jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 11-10-2011, 01:31 PM   #7
Vlkodlak
Junior Member

Standard

Zitat:
Zitat von Dagmar Beitrag anzeigen
Rozhodně se nechci řadit mezi rýpaly. Soudím jen dle lidí, se kterými občas přijdu do styku a kteří se k jedné naší "neobvyklé věci" nepostavili moc hezky. Prostě jsme neměli štěně od nich, takže to je zmetek.
Omlouvám se za možná ukvapené vyjádření.
Vytiskla jsem si dokumenty ze stránek KCHČSV a pokud MI něco dá členství v klubu, budu ráda členem.
V klídku a pohodě. Poslední dobou jsou na těchto stránkách nějak snadno pozvednutelné emoce. Nevím jak moc klidného nebo divokého psa máš, ale v případě mojí bestie jsem vděčná za veškeré instituce s názvem "cvičák" a "výcvikové pobyty" protože je to velmi účinný způsob, jak zvíře vybít a unavit i psychicky. Na dlouhé neřízené procházce (=šílené lítání po lese) akorát nasvalí a zlepší si fyzičku. Po hodině na agility spí a vypadá sladce a neškodně A po všech veselých i adrenalinových zážitcích, co s ní mám, prostě chci papír na to, že mám aspoň základně ovladatelného psa. A až ten certifikát jednou získám (jednou se to podařit prostě musí), tak si s ním sakra budu honit ego
Alt 11-10-2011, 01:34 PM   #8
Dagmar
Junior Member

Benutzerbild von Dagmar

Standard

Jasně, tohle chápu.
Tak si ho pak hezky hoň, hoň, hoň.
Dagmar jest offline   Mit Zitat antworten
Antwort