![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Neni ta prochazka Prahou v sobotu 19.? Jinak Czertici dik za fotky, fakt si to pejsci uzili. A co druha skupina? Jak se vam povedla prochazka ve Stromovce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Tak už se ví, kolik nás bude ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
my dorazime urcite....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj, my s tím taky počítáme. Ještě aby bylo trošku lepší počasí a bude to super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Já a Kůže potvrzujeme účast. Jen jsem jako rodilý pražák nepochopila kde je ten sraz,
![]() Jo a grázlíka nevyhrává nikdo, ale nejblíž byla Marianka a Hrobník. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Sraz je u sloupu - mrákotínského monolitu vedle chrámu sv. Víta - http://mapy.cz/#x=14.399967&y=50.090...to%20Praha&u=m
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
super, díky!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Dorazíme také
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Tak jsme doma,utahany,ale bylo to super, jen by to bylo fajn ukoncit nekde v nejakem parku,(Kampa treba...) ze bychom obludky trosku na zaver vylitali, to by byla takova hezka tecka. Tesim se na fotky.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Tak tady jsou fotečky ze včerejška, aby byla malá ukázka.
Podle mě to bylo fajn, aspoň mě se vlče vážně unavilo a je radost sledovat jak se ve smečce chová miloučce ![]() Jinak děkuji všem zůčastněným. Doufám že ste si to v rámci mezí užili. A na jaře bych udělala další. Třeba nás bude ještě víc. ![]() Pokud jsem dobře počítala bylo tam 14 čsv( pokud 15, mohl by mi někdo napsat identitu neznámého, nevyfoceného čsv v hromadné fotce, podle které jsem počítala?) a 1 canis lupus http://sdivokoukrvi.rajce.idnes.cz/2...hou-20.11.2011 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Super fotečky! já jsem byla tentokrát na focení líná, tak jsem ráda že se mužu aspoň podivat od někoho jiného - díky!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rakša
|
![]() ![]() To je paráda, taková smečka. Vsadím se, že turistům mohly vypadnout oči z ďůlků:] |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
Mě moc bavilo jak když jsme se seřadili na focení tak se naproti seřadili nějaký uplně cizí lidi s foťákama!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Zkusím si vzpomenout na všechny: Akeenah Runar Waawanyanka, Buccaneerca Mašké Waawanyanka, "Sigrid" Ema z Vlčí chaloupky, Dračice Darlin z Věrné smečky, Boojaheela Waawanyanka, Aset Voodoo Wolf z Peronówki, Arya Arqeva, Houdini z Věrné smečky, Arwen Grey Střípek snů, Dany Šedý chlup, "Kůže" Aitaná Norský vlk, Dante Srdcerváč, Ruby Passo del Lupo, Harrieta Kanýčo a Besinka Břevnovská vlčí stopa
Kdyžtak mě doplňte. Jo a všimněte si drtivé převahy fen nad psy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Vsechny holky byly neobycejne hodny, nejake to ceneni zoubku probehlo,ale nic vazneho. Zato kluci na sebe cihali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj, tak konečně fotky tak nějak pročištěny, hrůzy smazány a ty "nic moc" fotky nahrány zde: http://finoffroad.rajce.idnes.cz/ Fotografka amatér se předem omlouvá, protože se zapůjčeným foťákem moc neumí.
Výlet se ale povedl a těšíme se na další setkání. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
Trošinku mimo téma, ale chtěla bych se zeptat pořadatelů vlčího pochodu, jestli se takový pochod musí někde hlásit?
![]()
![]() |
|
|