Ga terug   Wolfdog.org forum > Polski > Spotkania i podróże

Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje...

Reageren

Discussietools Weergave
Oud 22 November 2011, 13:50   #1
makota
Member

makota's schermafbeelding

Standaard

My też mieliśmy okazję spotkać Zacka kilka tygodni temu, przy czym był on pierwszym wilczakiem, jakiego na Błoniach spotkałam (a mam naprawdę czułe radary ), mimo że od kwietnia regularnie bywam tam z psem na spacerach.
Wcześniej nie miałam psa w Krk, więc rzadko tam bywałam, ale zdarzało się w ciągu ostatnich 4 lat, że szłam na Błonia tylko po to, żeby popatrzeć na psy i wtedy nigdy żadnego wilka wypatrzeć mi się nie udało, choć bardzo wytężałam wzrok
Także chyba trzeba mieć też trochę szczęścia
Oud 22 November 2011, 16:49   #2
Bajka
'Wilk z baśni' :)

Bajka's schermafbeelding

Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door makota Bekijk bericht
My też mieliśmy okazję spotkać Zacka kilka tygodni temu, przy czym był on pierwszym wilczakiem, jakiego na Błoniach spotkałam (a mam naprawdę czułe radary ), mimo że od kwietnia regularnie bywam tam z psem na spacerach.
Wcześniej nie miałam psa w Krk, więc rzadko tam bywałam, ale zdarzało się w ciągu ostatnich 4 lat, że szłam na Błonia tylko po to, żeby popatrzeć na psy i wtedy nigdy żadnego wilka wypatrzeć mi się nie udało, choć bardzo wytężałam wzrok
Także chyba trzeba mieć też trochę szczęścia
Kurcze, to się musiałyśmy rozmijać, bo ja pół wakacji przełaziłam po Błoniach, tyle,że o takich porach, że trudno było już cokolwiek wypatrzyć bo ciemno bo w ciągu dnia to tylko człap człap na godzinę na rynek na siku i z powrotem

www.wilkzbasni.pl
Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni
Bajka jest offline   Met citaat reageren
Oud 22 November 2011, 17:38   #3
makota
Member

makota's schermafbeelding

Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bajka Bekijk bericht
Kurcze, to się musiałyśmy rozmijać, bo ja pół wakacji przełaziłam po Błoniach, tyle,że o takich porach, że trudno było już cokolwiek wypatrzyć bo ciemno bo w ciągu dnia to tylko człap człap na godzinę na rynek na siku i z powrotem
Ano właśnie - zapomniałam dodać tak istotną informacje, że akurat wakacje to u mnie właśnie ten moment, kiedy jednak siedzę w domu i korzystam z natury, oraz możliwości posiedzenia ze wszystkimi psami na raz (bo w Krakowie mieści mi się tylko jeden )
Także latem na Błoniach nie bywam - w te wakacje byłam kilka razy w lipcu i kilka razy we wrześniu raptem.
Ale cała wiosna - dzień w dzień. A i wcześniej, bez psa bywałam na Błoniach całkiem często. Nie tak regularnie jak teraz, ale jednak bywałam w nadziei, że jakąś czeweczkę dojrzę
Oud 27 November 2011, 20:17   #4
Rona
Distinguished Member

Rona's schermafbeelding

Standaard

Z serii miłych, acz planowanych w ostatniej chwili spotkań - dziś gościliśmy jednego z najpiękniejszych wilczakowych szczeniaków jakie kiedykolwiek poznałam:

To cudo, to Yipon z Peronówki

Nie boi się niczego, obdziela chętnych buziakami i... ma maniery z którymi mógłby bywać u królowej angielskiej

Rona jest offline   Met citaat reageren
Oud 28 November 2011, 10:16   #5
anija
Junior Member

anija's schermafbeelding

Stuur een bericht via Skype™ naar anija
Standaard

O, to jest w Krakowie jeszcze jeden wilczak o którym nie wiem, że tu jest?
Oud 28 November 2011, 10:47   #6
Rona
Distinguished Member

Rona's schermafbeelding

Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anija Bekijk bericht
O, to jest w Krakowie jeszcze jeden wilczak o którym nie wiem, że tu jest?
Nawet dwa Nie dokładnie w Krakowie, ale o rzut beretem.
Yiponek bywa tu z rodziną na socjalizacji. Wczoraj przerabiał dwa zagadnienia: zabawę z dwoma szalonymi suniami, czyli Nitką i Lorką, oraz wizytę w obcym domu. Świetnie mu poszło!

Rona jest offline   Met citaat reageren
Reageren

Regels voor berichten