![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
Vivat Ela, Vivat Amber, Vivat wszystkie wilczakowe stany !!!
![]() ![]() ![]() Ciekawe czy Ela przywiezie też snusa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Moderator
|
![]()
wszystkie wyniki sa tu
http://kennet.skk.se/finalresultat/r...s=119&visa=ALL hmm i tko powie mi kto ma BOB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Wypas ! Amber pozamiatał i już się okazało że jest ok :-D
![]() |
#64 |
Moderator
|
![]()
poslednie wiadomosci - BOB ma suka z Francii.
nie dawno to dodali do webu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
VIP Member
|
![]()
To byly gratulacje dla Amberka...
![]() ![]() Narazie nie ma, bo zostawiajac na boku jak psy mogly sie prezentowac to bazujac wylacznie na eksterierze niektore werdykty sa dziwne.... i chetnie poslucham sprawozdania np. Imbusow jak wroca.... pewnie wytlumacza takie a nie inne lokaty... Dziwi mnie 3 miejsce Merlina w championach. Nie wiem, dlaczego najlepsza suczka z klasy championow (Elys) byla ostatnia, czyli trzecia... Dwie oceny "bdb" w sukach przypadly obecnie najlepszym sukom we Francji, ktore bija sie o tytuly, gdy sedziuje ktos 'od rasy' - a tu zeszly jako najgorsze... Tak samo niezrozumiale sa dwie oceny "bdb" w psach, bo eksterierowo psy sa super.... Jednoczesnie dziwia oceny doskonale dla psow i suk najzwyczajniej slabych... Tak wiec w sedziowaniu widac sporo dobrych ustawien - czesto na pierwszej lokacie sedzia ustawil rzeczywiscie piekne wilczaki... z drugiej strony niektore werdykty sa dziwne... Ale poczekamy na powrot wystawcow i posluchamy ich relacji... ![]()
![]() |
#68 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Bardzo mnie cieszą wszystkie gratulacje dla Amberka :-)
![]() |
#69 |
Moderator
|
![]() a co czarna wrona nagadala przed tym ![]() ![]() ![]() ![]() fajne to ze choc nie ktore psy ocenil jak trzeba, ale .... nie ktore wyniki sa dziwne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Moderator
|
![]()
jaaaaasne jesli u wilczka numer 1 jest sersc - to ja.... nic wieciej nie bede gadac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
NORD KAPP i LOFOTY zdobyte, czas na wycieczke na południe ![]() Co do werdyktów sedziego to tak jak napisała Margo. Raz wygrywał swietny pies a raz zdziwienie. Jak sie spotkamy w Hroncu to pogadamy. Imbus pokazał sie z tej bardziej zabawowej strony ![]() ![]() Narazie odpoczywamy po odpoczynku ![]() Ale nie nadługo bo za 2 tyg wyjazd na Słowacje.
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
![]()
aha czekami i to bardzo - jesli co przegraj cie fotki na CD ja laptopa bede miala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Senior Member
|
![]()
Przegram Ci zdjecia na CD i może coś jeszcze......
Do zobaczenia ![]()
![]() |
#75 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Odgrzebuję trochę temat... Myślicie, że jest jakaś szansa, że sędzia się podszkolił? Bo sędziuje wilczaki w Katowicach
![]()
![]() |
|
|