![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
To nie będzie żart, ale napiszę już tutaj. Od dziś wierzę w świętego Mikkołaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pewnie byliście niegrzeczni....
![]() ![]() ![]() Przecież wiadomo, że ŻADEN pies by czegoś takiego nie zrobił.... ![]() ![]() ![]() W tym klimacie: http://demotywatory.pl/1974985/Swiety-Mikolaj /łajdak z tego Mikołaja... ![]() ........................................... Jefta... nie wiadomo, jak będzie z tym śniegiem /coś marudzą o jego braku tejże zimy/, wiec może czas na zmiany i elastyczność... http://demotywatory.pl/1980274/Przet...e-najsilniejsi .................................... Adres "świętego": Santa Claus' Office FIN-96930 Napapiiri Rovaniemi Finland lub po prostu /używaliśmy tego namiaru/: Santa Claus, Arctic Circle, 96930 ROVANIEMI FINLAND /wyraz twarzy własnych Dzieci po otrzymaniu listu.... bezcenne!!!/ ![]() Last edited by Puchatek; 06-12-2011 at 08:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Vargusiowi zdażało się zostawić taką niespodziankę nawet jak miał już 7 lat, więc nie ma się co dziwić...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Bez względu na porę roku, to BYŁ Mikołaj!
![]() Że też w ogóle Wam przez myśl mogło przemknąć, że to mógł być Wasz pies! ![]() .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Jak to z tym Mikołajem bywa...
..... "Liźnijmy" troszkę sztuki.... http://img31.imageshack.us/img31/7496/432500.jpg ..... Para po latach małżeństwa leży w łóżku i nagle żona poczuła, że mąż zaczyna ją pieścić, co już się bardzo dawno nie zdarzało. Jego dłoń przesuwała się wzdłuż jej ciała, co wprawiło ją w stan uniesienia. Lecz nagle... przestał. Przekręcił się na plecy i zaczął oglądać telewizję. Żona ledwie łapiąc oddech powiedziała słodkim szeptem: -To było cudowne, dlaczego przestałeś? -Znalazłem pilota -odpowiedział. ..... Rozmawiają dwaj koledzy z pracy: -Franek, dlaczego szef jest na ciebie zły od tygodnia? -Tydzień temu była impreza zakładowa i szef wzniósł toast "Niech żyją pracownicy!", a ja zapytałem "Tak? A z czego?" ..... Przychodzi krowa do lekarza z uśmiechem od ucha do ucha. -Co pani taka rozbawiona -Nie wiem, to chyba po trawie... ..... Do domu przyszedł ksiądz z kolędą. Po modlitwie i poświęceniu domu zwrócił się do małej dziewczynki: -Umiesz się żegnać, dziecko? -Umiem. Do widzenia. ..... Plusy anoreksji: Pewna anorektyczka była tak szczupła, że kiedy nadepnęła na grabie, to jej nie trafiły! ..... -Co to jest opera? -To jest takie coś, co się zaczyna o siódmej, a jak po trzech godzinach popatrzysz na zegarek, jest siódma dwadzieścia. ..... Dwaj lekarze siedzą w celi. Jeden wzdycha: -A mogłem zostać meteorologiem i wybaczano by mi 90% pomyłek... ..... Przychodzi staruszka do banku, podejmuje wszystkie pieniądze z konta. Wychodzi. Po pięciu minutach wraca i znów wpłaca całą kwotę na swój rachunek. Pracownik banku pyta ją po co to robiła, na co babcia: -Aaaaa, z wami to nic nie wiadomo! Przeliczyć musiałam... ..... Zdumiewające fakty.. wg statystyków o nas: -Potrzebne jest 7 sekund, żeby jedzenie z ust przeszło do żołądka; -Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3kg; -Długość męskiego przyrodzenia jest równa długości kciuka x3; -Udo jest tak twarde jak cement; -Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny; -Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny; -Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzymać balans jak stoimy; Kobiety już dawno przeczytały ten tekst, mężczyźni w dalszym ciągu oglądają swój kciuk...... ..... ..... Dobrego dnia! ![]() Last edited by Puchatek; 07-12-2011 at 09:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member