![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Junior Member
|
![]()
Nowym i starym znajomym dziękujemy za cudowne spotknie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Tylko ja na prawdę nie kumam co Ci sędziowie chcą od Sharna?! Quote:
![]() ![]() https://picasaweb.google.com/1021587...CNucpI-5nenALg |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
VIP Member
|
![]() Paweł, na angielskim forum jest wątek ze zdjęciami ruchu synchronicznego, czasem już mooocno naciąganych, w przeciwieństwie do tego - idealny synchron! dawaj to tam ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
Ale świetne ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Senior Member
|
![]()
Znalazłem, wrzuciłem - dzięki za sugestię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() trochę mi głupio teraz w sumie bo tu Was trochę znam, a na żywo nie wiem kto jest kto ![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Junior Member
|
![]()
no niezły plan...
![]()
![]() |
#72 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Junior Member
|
![]()
Marcin, zmień na "wymienić się koszulkami" to Cię poprę... taki plan niecny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Junior Member
|
![]()
haha znalazłam świetny opis: "Cechy negatywne znaku Ryb to między innymi zmienność, apatyczność, uległość, bojaźliwość, brak logiki, niespójność rozumowania, irracjonalizm i skłonność do ulegania stresowi oraz wynikające stąd nerwice"
![]() |
#75 |
K-Lee Family
|
![]()
Gratulacje!!!! Widzę, że wystawa udana, humorki dopisują
![]() My szczególnie cieszymy się z Mł. Ch. naszego siostrzeńca Jaskierka!!! ![]() Ale Biesiakowi pięknemu również gratulujemy, także w imieniu Preścika i oczywiście Sukullesowi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Junior Member
|
![]()
Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie.
![]() Wysyłam parę zdjęć: https://picasaweb.google.com/1025137...CKOGvL68jKPqLA Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Wilczy Duch
|
![]() Quote:
przyznam, że do ostatniej chwili się wahaliśmy czy jechać, w końcu byliśmy mocno spóźnieniu ale udało się wpaść (dosłownie) na ostatnią chwilę, w tym momencie dziękuję i przepraszam wszystkich, których dopadłam znienacka ![]() ![]() Co do sędziowania, to sędzina mnie zaskoczyła (po tym co o niej poczytałam...spodziewałam się czegoś innego, jedynie to, że dużą uwagę zwraca na ruch, się sprawdziło), bo co prawda nie ze wszystkim trafiła, jednak w większości, wadami, były rzeczywiste wady, a zaletami prawdziwe zalety, miła odmiana. Asystentka też ciekawa (co chyba oddają zdjęcia ![]() Ja jestem bardzo z burych dumna, miłe zaakcentowanie zakończenia wystawowego roku 2011 ![]() ![]() ![]() DZIĘKUJĘ MOIM CUDOWNYM B'eczkom ( ach jak to teraz do nich pasuje, ale wierzę, że właściciele to sobie przemyślą ![]() ![]() ![]() ![]() Moje wybitnie obiecujące wariaty!! Miło też było Was wszystkich spotkać i poznać nowych.. a psiaki... jej jak niektóre się pozmieniały to szok!! Paweł mamy nadzieję, że następnym razem i nam uda się dołączyć do spotkania. Super zdjęcia jak zwykle! ![]() Ja ciągle walczę z fotkami.. a raczej prędkością mojego internetu.. może za lata świetlne dodam wszystkie ![]() Mam też pytanie/prośbę, czy mogę wykorzystać zdjęcia w naszej galerii, naszych burasów (w tym i oczywiście burasów z naszej hodowli??), które zauważyłam w podesłanych linkach? Prosiłabym też tylko o napisanie (tych nie podpisanych) kto jest autorem, chyba, że komuś to wsio ryba. P.S. Choć przyznam, że oddział się nie popisał... a wręcz zakpił, bo jak nam już tak nie zależy na pucharkach, tak w tym roku za BOB'a było.. dentastix, pedigree jedna paczuszka z dołączonym tym czymś co ma niby zastępować monetę w wózkach, w marketach, a przecież to za darmo dostaje się na Słowacji i w Czechach.. Ciekawe co zrobili z tymi wszystkimi pieniędzmi od wystawców, bo medale też były symbolicznej wielkości ( uderzam do tego, bo spotkałam się z młodymi wystawcami i znajomymi co zdobyli swojego pierwszego BOB-a i było im zwyczajnie przykro..). Myślę,że to jest brak szacunku dla wystawcy, bo opłaty małe nie są. ![]() ![]() P.S.1 Gaga, popieram, przy takie pogodzie, to aż grzechem było nie pokazywać burasów na dworzu, na pewno byłoby im tam bardziej komfortowo niż na hali i byłoby oooo wiele więcej miejsca... ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 12-12-2011 at 03:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Zobaczcie ceny medali jakie są onlie - no sorry, ale od razu można przeliczyć ile jeden wystawca "funduje" medali. Niech z dyplomów zrezygnują, to już taniej będzie, bo często na wystawach dostaję dyplom .... szkoda słów - a koszty druku są spore. Gratuluję ukończenia Championatów - duże brawka. Beatce dziękuję za pokazanie Bachunia -biedaczkowi w tak świetnym futrze musiało być bardzo gorąco ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wilcza Saga
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich, a w szczególności dla nowych Championów i dla córeczki, ofc.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH! I dzieki za mile spotkanie
![]() Ja wyjazd zaliczam do udanych. Tyle milych slow od sedziego dawno nie uslyszalam ![]() ![]() ![]() No i najwazniejsze: Bru w Nowym Dworze rozpoczela swoja droge do doroslego czempionatu, wystawiajac sie po raz pierwszy w prawie doroslej klasie ![]() Beata, czy moge wam 'ukrasc' to zdjecie na moja strone? ![]() Jak ktos jeszcze ma jakas fote Bru, to ja sie w tej chwili do niego pieknie usmiecham ![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 12-12-2011 at 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|