|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
|
|
#1 |
|
Distinguished Member
Datum registrace: Jan 2004
|
Trzymam mocno kciuki!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Datum registrace: Nov 2005
|
Dziękuję za wsparcie. Minęła nam pierwsza nocka. Mułcio jak zobaczył kołnierz nie chciał podnieść głowy, ale musi go mieć. Niestety opatrunek się zsunął, nie było sensu go poprawiać więc chcąc, nie chcą musiałam go zmienić. Na szczęście środków opatrunkowych zawsze mamy sporo. Rana wygląda całkiem elegancko, nic dalej nie pękło. Cały czas delikatnie się sączy, ale tak ma być. Frajerka ma lepszy humor, chętnie sobie zjadła. Oburczała mnie jak ją chciałam położyć więc jest dobrze
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Datum registrace: Nov 2006
|
Macia!!! Trzymamy kciuki za was!!!!!
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Datum registrace: Sep 2008
|
Dobrze,że już ma humor i apetyt
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
Datum registrace: Nov 2005
|
Mułcio już po drugiej wizycie u weta. Niestety lekko dalej się "rozchodzi" rana. Na razie nie wiadomo co się może dziać. Trzymamy kciuki żeby antybiotyk zadziałał i rana zaczęła zarastać. Biedny Mułcio musi chodzić w szelkach, a do nich ma doczepione bandaże, które trzymają cały opatrunek. Bez tej uprzęży co chwile go gubiła, a musi się na razie trzymać. Apetyt ma już w normie, czyli gotowa jest zjeść wszystko i w każdej ilości. Oczywiście ciągle chce na dwór, ale to jest niemożliwe aktualnie. U weterynarzy jak zwykle zgrywała najsłodszego psa na świecie i bawiła się w mrówkojada, czyli próbowała swoim wielkim jęzorem dosięgnąć czyjejś twarzy
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Distinguished Member
Datum registrace: Jan 2004
|
Rana nie chce zacząć się zrastać? Może sunia ma jakiś problem z krzepliwością krwi, sprawdzaliście od tej strony?
Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki, żeby Frajerka jak najszybciej z tego wyszła |
|
|
|
![]() |
|
|