![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
A coś co nie wymaga gotowania, pieczenia czy coś (znając mnie coś by wybuchło, a dobrze mi się mieszka w domu... :P) Ale ja jestem wybredna...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Cos smrodliwego? Np. suszona watroba wolowa. Ale to jest smrodliwe bardzo, ciezko sie kroi ale Urcio wsuwal jak glupi. Tylko musielismy odstawic bo jego zoladek sie buntowal, ale jak juz mowilam Urciowy delikatesik wiec moze Twoj bedzie dobrze reagowal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
U nas na smaczki świetnie sprawdza się gotowana wątroba pokrojona na kawałki odpowiedniej wielkości. Używamy wątroby wołowej. Po ugotowaniu bardzo dobrze się ją kroi, smaczki są suche i nie rozpadają się. Scylla bardzo je lubi i nie tylko ona
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
czyli nie obędzie się bez gaśnicy w kuchni... Trudno... Dzięki za pomoc mam nadzieję, że Everett będzie zajadał tą wątrobę. A może też być drobiowa wątroba? Bo Everett miał uczulenie ostatnio uczulenie i wet kazał być mu diecie drobiowej... :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki... Jeśli zgłoszę na jakąś wystawę, a nie będzie mnie to miejcie świadomość, że poległam w kuchni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Piotrek (tu do wł. Barucha WD) - ze wszystkich dotąd oglądanych młodych csv - Twój pies świetnie czuje się na ringu - nooo, ale jak pańciu mu serwuje takie smaczki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|