![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Byłam na stronie czw.pl i wilczaki.eu jakoś nie widać "wojny" pomiędzy nimi... I zauważyłam, że na tej pierwszej stronie nikt od dość dawna nie pisał... Może to zawieszenie broni i szansa dla tych drugich na zabranie się do roboty...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
A biorąc pod uwagę, że (jak wspomniała Jefta) mamy klub pasterskich niepolskich, jaki jest wg. Ciebie cel powstania odrębnego klubu?
Doceniam ambicje i zapał, chcę poznać motywy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Chyba dla samego faktu istnienia i trochę z zazdrości
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Czy ktoś z GI będzie na wystawach w Bydgoszczy i Rzeszowie?
Może pozbierajcie deklaracje, zapowiadają się spore stawki z dużą ilością nowych właścicieli. A ja mam do pogadania z kimś z GI osobiście nt. klubu. Względnie na priv/gg/telefon. Ale chcę wiedzieć z kim mam się kontaktować? Kto deklaracje fizycznie zbiera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ja bede na nocnej. Od tygodnia juz czekaja swiezutkie i pachnace wydrukowane deklaracje. Niestety nie dojade na poranna wystawe, wiec jesli bedzie tam ktos , kto nie pojawi sie na nocnej a chce podpisac deklaracje - to byloby milo, gdyby ja wydrukowal, podpisal i przywiozl ze soba, a potem przekazal komus kto przekaze z kolei mi. Chyba, ze ktos moglby wydrukowac kilka sztuk i zebrac podpisy na porannej wystawie?
Nie wiem kto bedzie w Rzeszowie, ale moze znajdzie sie ktos kto mogly wydrukowac troche deklaracji i zabrac ze soba, pozbierac podpisy i mi pozniej odeslac. Ktos chetny?
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 06-02-2012 at 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ja będę na rannej i nocnej towarzysko, więc mogę pozbierać deklaracje rano i przekazać Ci wieczorem.
Psa nie wystawiam, więc będę miała czas na zbieranie deklaracji i ew. porozmawianie o klubie (jakby ktoś miał pytania). Poznacie mnie po psie w obroży w kwiatki i z głupim wyrazem pyska. Trochę przypomina wilka. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|