![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#62 |
Senior Member
|
![]() Ciekawe co na to Rysiek... ... Czy prawo ACTA będzie działało wstecz? Bo, tak się zastanawiam... czy za swój post dostanę pouczenie czy już zawiasy.... Last edited by Puchatek; 24-01-2012 at 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
VIP Member
|
![]()
I na powaznie:
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/ukla...c,43119,w.html Oj, w ramach poszukiwania wolnosci obywatelskich przyjdzie nam wyprowadzic sie na Bialorus..... ![]()
![]() |
#64 |
Tmave Zlo
|
![]()
A Ministerstwo Administracji i Cyfryzacji działa. I ma zakładkę "zgłoś uwagi" ...
![]() |
#65 |
love and terror
|
![]()
Pewnie, ze tak. Przeciez wszystko wyszlo z rybolostwa i rolnictwa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Junior Member
|
![]()
pewnie dlatego, ze pilnują interesów grubych ryb, a świnie też ktoś musi reprezentować
Last edited by maria; 24-01-2012 at 01:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Kawał ch*ja
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=MwYpMa8wlHc warto obejrzec, to juz nie przelewki, oby do konDonka tez dotarlo
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
love and terror
|
![]()
Zarty se stroisz Seba, ze dodonka dojdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Kawał ch*ja
|
![]()
iskierka nadziei zawsze jest
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wilkokłak
|
![]()
A święte słowa, święte słowa. Szkoda, że mają się niestety nijak do dotychczasowej praktyki (ogólnie rozumianej, nie tylko w obecnie dyskutowanej kwestii...) i to niezależnie od ekipy rządzącej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Junior Member
|
![]()
taki Maciek z Klanu jest gwiazdą dzięki internetowi i tym filmikom. gdyby nie przeróbki, nigdy bym go nie zobaczyła, a wiele osób lubi go dzieki kreacjom domorosłych artystów netowych. swoja drogą, wolę te krótkie filmiki w YT tworzone przez internautów niż tasiemce telewizyjne. w tych krótkich filmikach jest polot i żart, są dla wszystkich i niekomercyjne.
no ale nie o same filmiki i zdjecia tu chodzi, czy prawa autorskie, bo wydaje mi się, że ludzie zapominają momentami co jest w tym wszystkim najgorsze, czyli to, że będą nam czytac maile, smsy, podłuchiwać nasze rozmowy, a zdarzały się już i takie przypadki w innych krajach, że za pomoca trojanów pracownicy służb rządowych oglądali sobie ludzi przez kamerki internetowe. nie było to wtedy legalne, ale przecież podsłuchiwacze są tylko ludźmi... poza tym fajnie byłoby mieć jeszcze w aktach twarz przestępcy, widzieć jak żyje.... gdy ACTA wejdzie, to kolejny krok milowy w kierunku zaczipowania nas. Chipy na świecie narazie są dobrowolne i reklamowane jako ułatwiające życie. W Japoni chipwanie noworodków jest już powszechne. Był filmik na YT, miałam dodać link, ale TVP i Cejrowski zgłosili do niego prawa autorskie (ACTA) więc już nie zobaczymy tego bez zapłacenia. Puchatek, też mam nadzieję, że prawo nie działa wstecz. Zamykac nie będą, bo nie ma tylu wiezień. Puste narazie jest jeszcze polskie Guantanamo w Szymanach, gdzie łamiąc wszystkie konwencje torturuje się podejrzanych. Im chodzi o kasę, a nie jej wydawanie i utrzymywanie nas, więc tylko pozbawią nas wypłat i pozwolą działać dalej, byśmy mogli dalej robić błędy a złapani na nich przekażemy w ramach kar kolejne zarobione przez nas pieniądze. Last edited by maria; 24-01-2012 at 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Kawał ch*ja
|
![]()
I dobrze :-) może reszta też przejrzy na oczy
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Junior Member
|
![]()
zobaczcie co piszą o Bonim na Wikipedii:
"Kwestia współpracy ze Służbą Bezpieczeństwa W 1992 znalazł się jako tajny współpracownik Służby Bezpieczeństwa na Liście Macierewicza. Zaprzeczył jakiejkolwiek współpracy, a w jego obronie wystąpili Zbigniew Bujak, Zbigniew Janas i Henryk Wujec[4]. 31 października 2007 wydał publiczne oświadczenie, podając, iż w 1985 funkcjonariusze SB za pomocą szantażu wymogli na nim podpisanie deklaracji współpracy" ciekawe kto teraz na nim wymógł złożenie podpisu? Najpierw ściemnia, ze nie współpracował, potem się jednak przyznaje. widocznie podpisuje każdy dokument jaki mu każą.... już nie wspomnę o tym, że jest kłamcą, ale także chorągiewką na wietrze i - jak historia pokazuje - nadal składa podpisy pod niekorzystnymi dokumentami po wpływem nacisku. sprzedawczyk. byle pozycje utrzymać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Senior Member
|
![]()
Oj, Mario... jedziesz po bandzie...
![]() Już tekst o grubych rybach i świniach mnie ściął z nóg /zastanawiałam się, do której grypy należą "cmentarni" >Miru< i >Zbychu</ ![]() A teraz czepiasz się byłego kapusia i byłego ślusarza obecnie znawcę od kultury... ![]() Feeee.... powiadam Ci.... ![]() Ale nie krępuj się, radości nigdy za wiele. ![]() Chociaż z tym prawem działającym wstecz, to byłabym ostrożna... kiedy to US łupnął domiary podatnikom za ileś lat do tyłu? I to, bodajże, za kadencji rządu "najlepszego z najlepszych"... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Nic mnie już nie zaskoczy w dzisiejszych czasach... Jedno jest pewne - nie jest to rząd "najlepszy z najlepszych"... A jak tak dalej będzie szło, to kilka nieprzyjemnych dla rządu spraw ujrzy światło dzienne, nie zdziwię się, jak wśród tych dokumentów znajdzie się coś o Smoleńsku - i rewolta gotowa
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Junior Member
|
![]()
Puchatku, Miru to chaos i zniszczenie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Taaaa........ CHAOS pasuje
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Junior Member
|
![]()
"Ktoś" ocenzurował moją stronę internetową.
![]() |
#80 |
Kawał ch*ja
|
![]()
po 20.00 POWINNA dzialac jak nalezy
![]() Edit: dziwne, blackout ogólnopolski teoretycznie trwał tylko od 19-20, ciekawe czemu nadal nie odblokowali...
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. Last edited by God Of War; 24-01-2012 at 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|