![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
No niestety my mielismy pecha, byl jeden chyba na glowe konia, a inne na same plaskonose, nic dla Urcia wiec chyba bedziemu musieli zamowic przez neta, coz wybiore tam gdzie lepiej doradza
![]() EDIT: Zamowilismy kaganiec Maszer (ten co jest na allegro) Pan blyskawicznie odpowiedzial na moje zapytanie, podal gdzie i jak psa zmierzyc (mam nadzieje ze zrobilam to poprawie) i w sumie teraz czekam az przesla. Zobaczymy jak Urcio zreaguje na nowa bizuterie. Last edited by avgrunn; 27-01-2012 at 09:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja jutro odbiorę paczkę z kagańcem Maszera, jestem strasznie ciekawa tego "urządzenia"
![]() Ale na psie przymierzę dopiero w następny weekend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Dziś przymierzyłyśmy Maszera.
Co prawda przymierzany nie na wilczaku, ale wątek w Off Topicu, to pozwolę sobie wkleić zdjęcia mojego kundla ![]() Wydaje się być w porządku, poza tym, że jak Basta oprze na czymś pysk, to kaganiec jej wchodzi prawie na całą głowę ![]() Nie wiem, czy to normalne w fizjologach... zastanawiam się, czy nie jest troszeczkę za szeroki w miejscu tego paska na kufie. Basta ma dość wąski pysk, jak na psa ONkopodobnego w sumie... Co o tym myślicie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co myślicie? Ja niedoświadczona z kagańcami, to nie wiem w sumie, jak to powinno leżeć dobrze... EDIT: Pan Maszer okazał się naprawdę porządnym sprzedawcą - wysłałam do niego zdjęcia psa w kagańcu z pytaniem o jego opinię i już pół godziny później miałam obszerną odpowiedź na jego temat ![]() Okazało się, że Basta ma drobniejszą główkę niż przeciętna suczka ON, kaganiec faktycznie jest za szeroki, także jeśli ktoś byłby zainteresowany przymierzeniem i ewentualnym kupnem to służę pomocą ![]() A nuż na wilczakowego mężczyznę rozmiar 'owczarek niemiecki, suka' będzie w sam raz? ![]() Ciekawa jestem jaka rasa będzie pasować na Bastuchę :P Last edited by makota; 04-02-2012 at 03:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Dzisiaj w koncu przyszedl kaganiec. Musielismy dorobic dziurki bo Urciowy ryjek byl za maly, jak wyslalam zdjecie do producenta to Pan powiedzial ze moze byc za wysoki i jak bysmy chcieli to mozemy wymienic, ale mysle ze bedzie ok, czekac juz dluzej nie mozemy a i tak potrzebny jest na krotkie momenty w tramwaju, poza tym mam mala nadzieje ze troszke mu pysk jeszcze zmeznieje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Makota, ale wydaje mi sie, ze wiaderko na Baste jest ok - nie wchodzi na oczy, a moze ew. szerokosc da sie przygiąć - na dlugosc na pewno jest dobry...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|