Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-01-2012, 01:36   #141
maria
Junior Member

maria's Avatar

Quote:
Originally Posted by God Of War View Post
Wierz mi, nie przekupią, tu gra toczy się o wyższą stawkę niż kasa.
Mały off top: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...09962248_n.jpg
a dla zainteresowanych aktywnością Ann - https://twitter.com/#!/AnonymousWiki nie wiem czy się trzeba logować, to jest jedyny oficjalny ogólny profil Anonymous. Expect us.
no to podtrzymałeś nadzieje, bo przez te fałszywki z napisami Anonymus napatrzyłam się tylko na manipulacje. choć ludzie wcale w nich fałszywek nie widzą, co najgorsze, ale przynajmniej dzięki temu nie tracą ducha

ciekawe kto tych od podmiany strony wystawił. happyninjas - od razu się z policją kojarzy, a tym bardziej, ze zrobili dopisek o dziecku i handlu narkotykami, czyli znają jego prywatne życie, jak i zakamarki handlowej działalności, a ponadto stworzyli jego portret psychologiczny... czyżby jakieś skrzywienie zawodowe? to najbardziej pasuje mi do działań służb. a przez opisane kradzieże mógł być na celowniku policji od dawna.

wypatrzyłam, że kiedyś udzielał się na forum hakerskim, po czym zniknął, okłamując wszystkich przy użyciu koleżanki, że zginął w wypadku. dociekliwi uczestnicy forum doszli do prawdy, jedni poczuli się ośmieszeni, inni oszukani, w kazdym razie to zagranie napewno nie przysporzyło mu przyjaciół w tym środowisku. gorzej byłoby jednak, jesli happyninjas to policja, która tym zagraniem pokazała, że środowisko nie jest zjednoczone i każdy każdego może wsypać.
maria jest offline   Reply With Quote
Old 28-01-2012, 02:05   #142
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

Send a message via Skype™ to God Of War

Nie zdziwie sie, jesli masz racje co do happyninjas - Anonimowi atakuja strony OFICJALNE, nie robia durnych podrobek tych stron o podobnych adresach, bo i po co? Jednakze, wiele osob, w tym ja, nabralo sie ta mistyfikacje, wiec chcac nie chcac troche pomogli Anonimowym, bo chodzilo glownie o to zeby pokazac, ze zadna strona nie jest bezpieczna, przynajmniej ja tak to odebralem - na zasadzie kto nie z nami, ten przeciwko.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek.
God Of War jest offline   Reply With Quote
Old 28-01-2012, 10:54   #143
maria
Junior Member

maria's Avatar

ale teksty typu "handel narkotykami" czy "kradzież pieniędzy przez net" to równie dobrze może być podpucha, aby nikt za tymi ludźmi się nie wstawił, nie robił z nich bohaterów rewolucji, wszak wyeliminowali hakera-złodzieja pieniędzy-dealera, dlatego nikt się jego losem nie przejął. dla mnie ten tekst jest naciągany. i jeszcze to marne wrabianie kolegów z branży i robienie z nich donosicieli...
w komentarzach niektórzy piszą "Anonymus, jesli cię złapią, to wykupimy cię z więzienia", ale przecież nikt nie wykupi złodzieja i dealera narkotyków... nawet jeśli złapią "prawdziwych bohaterów" to dodadzą im na wstępie etykietkę morderców, narkomanów, złodziejaszków, i już żaden tłum się za nimi nie będzie ujmował...
Old 28-01-2012, 11:55   #144
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

Anonymous nie kradną pieniędzy ani nie handlują narkotykami, najlepszy przykład jak dostali się do poufnych informacji o kartach kredytowych ludzi, którzy w jakiś sposób figurowali w bazie danych Sony i Visa (w tym ja) - jakimś dziwnym trafem mogli spokojnie opróżnić konta, a jednak nic nie zrobili, chodziło o ukaranie koncernu i każdy wyszedł na tym lepiej niż przed atakiem.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek.
Old 28-01-2012, 14:48   #145
revii
Junior Member

revii's Avatar

A to tak z przymrużeniem oka, również o "autorytecie" Hołdysa
revii jest offline   Reply With Quote
Old 28-01-2012, 21:29   #146
Puchatek
Senior Member

Quote:
Originally Posted by revii View Post
z przymrużeniem oka
Puchatek jest offline   Reply With Quote
Old 29-01-2012, 02:08   #147
maria
Junior Member

maria's Avatar

chyba jednak mają te dokumenty: http://www.mediarp.pl/polityka/anony...3100,2801.html

jest jeszcze jeden link, tutaj jest więcej:
http://fiatowiec.nowyekran.pl/post/5...aja-tajne-dane

Last edited by maria; 29-01-2012 at 02:41.
Old 29-01-2012, 03:09   #148
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

teraz tylko czekac na reakcje tuska i calej reszty POpaprancow :-)

I jest tez juz cos o Smolensku:
– Zaraz po katastrofie smoleńskiej (3 godziny) ABW na wniosek Komorowskiego wchodzi do domu zmarłych parlamentarzystów pod pretekstem zebrania DNA a zabrali dokumenty i laptopy.

Last edited by God Of War; 29-01-2012 at 03:12.
Old 30-01-2012, 02:46   #149
maria
Junior Member

maria's Avatar

a ja sie zastanawiam ile czasu Ziobro poświęcił na znalezienie 76 foteli po 10tys każde Ciekawy jest też ten milard złotych wydany na szkolenia w krajach egzotycznych. i to szkolenie z ochrony polskich zabytków w Kambodży
choć miliard na wycieczki do krajów egzotycznych to takie dość małe straty w porównaniu do innych tam wymienionych...
miliard tu, miliard tam... a na wszystko inne brakuje...

Last edited by maria; 30-01-2012 at 02:49.
Old 30-01-2012, 03:00   #150
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

Dlatego tym bardziej ciesze sie, ze opuszczam kraj - ku lepszemu.
I wiele innych mlodych i nie tylko mlodych osob mysli podonie jak ja, a POpaprancy zamiast starac sie ludzi tu zatrzymac, np zwiekszajac pensje, albo obnizajac wydatki i podatki, wola robic po swojemu - taka mamy demokracje psia ich mac

Last edited by God Of War; 30-01-2012 at 03:02.
Old 30-01-2012, 06:03   #151
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

Za przeproszeniem, ale żesz ku*wa go mać...
http://kwejk.pl/obrazek/879442/piraci,z,sejmu.html - i kto mi powie, że to nie chorągiewka?
Old 30-01-2012, 11:54   #152
maria
Junior Member

maria's Avatar

Quote:
Za przeproszeniem, ale żesz ku*wa go mać...
http://kwejk.pl/obrazek/879442/piraci,z,sejmu.html - i kto mi powie, że to nie chorągiewka?
typowe po tym co wcześniej o nim przeczytałam teraz się temu nie dziwię
ten to wyjątkowo często się "nawraca"
Old 30-01-2012, 19:56   #153
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

Kolejny przyklad na to, ze ci kretyni nie czytaja co podpisuja - rownie dobrze mozna im wyslac papiery pod tytulem "totalne zniewolenie polakow - politycy zarabiaja dzieki temu 50% wiecej" a w srodku ich podania do dymisji - moze warto sprobowac?
Old 07-02-2012, 20:27   #154
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

Poki co ataki na rząd wstrzymane - poczekajcie natomiast do kwietnia, gdy to prawdopodobnie Donek jednak zdecyduje sie ten szajs podpisac - bedzie sie dzialo :-)
Old 07-02-2012, 22:49   #155
maria
Junior Member

maria's Avatar

Quote:
Poki co ataki na rząd wstrzymane - poczekajcie natomiast do kwietnia, gdy to prawdopodobnie Donek jednak zdecyduje sie ten szajs podpisac - bedzie sie dzialo :-)
chodzi o ratyfikację? podobno nie jest potrzebna ratyfikacja w Polsce, jeśli Unia ratyfikuje. z tego co zrozumiałam, to nawet jesli Tusk nie ratyfikuje, ACTA wejdzie w życie decyzją unijną. wątpię, by Tusk o takich rzeczach nie wiedział. fajnie mówić "nie" gdy już ono nic nie znaczy, a co najwyżej poprawia wizerunek... chyba, ze jednak coś źle zrozumiałam z tą ratyfikacją?
Old 07-02-2012, 23:18   #156
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

bez roznicy, na kwiecen planowane atrakcje lepsze od tych, co juz byly
Old 10-02-2012, 17:13   #157
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Zaczyna sie:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...straszyli.html

Ja juz PTASIEGO nie kupie.... Wybiore inne MLECZKA....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote
Old 10-02-2012, 17:16   #158
Narvana
love and terror

Narvana's Avatar

Czy bede musiala zmienic imie mojej suki, bo przeca m.in to nazwa linii lotniczych w Indonezji?
Kretynstwo...
Old 10-02-2012, 17:37   #159
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

To ja Wam polecam poczekac do kwietnia, bedzie sie dzialo
Old 10-02-2012, 20:56   #160
Grin
Wilkokłak

Grin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Narvana View Post
Czy bede musiala zmienic imie mojej suki, bo przeca m.in to nazwa linii lotniczych w Indonezji?
Nie, ale za każdym razem, gdy go używasz, musisz wstawiać na końcu znak R w kółeczku (jak to zrobisz, to już Twoja sprawa... )
Grin jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules