![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
K-Lee Family
|
![]()
Uśmiech Leelushy na tej fotce - bezcenny
![]() Bardzo dziękujemy za wspaniały spacer i przepraszam za namolność moich małych bąbelków ![]() Leel popływała przy (ile to było? -17?), ja zamarzłam, ona nie... ![]() Scylla jest wspaniałą ciocią, wyje znowu? ![]() Baruch, jak to nastolatek... nie wie jeszcze co się robi z takimi maluchami co to ledwo od ziemi odrosły, spotykając kolejne znajdzie na nie swój sposób ![]() Moje dzieci dziś coś jakieś niemrawe... chwila na dworze i spanie w domu, chwila na dworze i gryzienie kości w domu, chwila na dworze i spanie w domu ![]() Ale nasuwa mi się tylko jedno: wychowałam potwory... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Uśmiech świadczy o tym, że spodobał się taki sposób poprawiania fryzury
![]() Dzisiaj nie wyje, chyba jest troszkę zmęczona ![]() Dzisiaj jest chyba trochę cieplej i jest piękne słońce. Byłoby przyjemniej niż wczoraj, bo wczoraj pogoda dała nam popalić. ![]() A jeśli chodzi o wychowanie to tym się zajmą właściciele, a dostaną maluchy, które zupełnie niczego się nie boją i to jest bezcenne. Last edited by Agni; 03-02-2012 at 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ale impreza!
Trochę się u Was dzieje. Strach wejść do lasu skoro takie stada tam grasują ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Taaaa tylko dostaną szczekające owczarki a nie wilczaki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Masz jakiś problem Aga??
![]() Nie podobają się merdające ogony? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
No właśnie bardzo się podobają
![]() ![]() ![]() ![]() https://picasaweb.google.com/1003807...CMvw-LbhuO6yCA Podaje jeszcze raz link bo chyba tamten nie działa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
K-Lee Family
|
![]()
Tylko czy pies merda ogonem, czy ogon merda psem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|