|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Jakie ciągle, tylko na dwie wystawy nie udało się dojechać, z czego z Poznania wycofałam a z Kielc nie bo do końca miałam nadzieję, że zbiorę kasę
A tutaj człowiek się ładnie, elegancko wypisał już w styczniu, dostał mail, że wszystko ok i co ? I du..a . To wszystko przez to, że się rok przestępny zaczął
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 06-02-2012 at 20:02. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
A ja myślę, ze przez super hiper power organizacje panującą w związkach oraz zaawansowany sytem komputerowy oparty na najnowszych nowinkach technologicznych...
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#4 | |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Właśnie się zastanawiałem z jakich przyczyn mogą nie przyjąć zgłoszenia? Oczywiście poza zgłoszeniem psa do złej klasy czy pomyłkę w danych.
|
|
|
|
#6 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Nie wtedy ale przez nich ta nerwowka, bo tam bylabym bez konkurencji na obu wystawach. Nie przyjeli bez PKRu. Potem na moje wyjasnienie ze tak mozna (oddzial poszedl mi na rekę i dal nr rejestracyjny przed nostryfikacja) zazyczyli sobie reversu rodowodu ktory byl w wawie na nostryfikacji i w miedzyczasie oddali katalog do drukarni... Ale moga odmowic bez podania przyczyny. Zła klase koryguja sami.
|
|
|
|
![]() |
|
|