![]() |
![]() |
|
Videos & photo stories Foto i video blogi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tmave Zlo
|
![]()
Jak się nie rusza suka bura, to nie ma kłopotu. Brzytewki wychodzą:
![]() Ale już przy takich głupoty wychodzą ![]()
![]() |
#3 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Joanna - chyba musisz się "przeprosić" z instrukcją obsługi Twojego aparatu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tmave Zlo
|
![]()
Instrukcja??!!! Ale ona jest.... gdzieś..... Cholera, nienawidzę. Ale faktycznie, CF nie znajdę jakoś łatwo a to może znacząco pomóc. Dobrze, że chociaż wybierający aparat będą wiedzieli, że takie coś warto mieć w swoim cudeńku nowym
![]()
![]() |
#5 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() Na wycieczkę zabieram też nikona d90 z obiektywem 18-200 (szkoda, że z ciemnym, bo 3.5) . Porównamy.
![]() |
![]() |
#6 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() Mam nadzieję, że efekty będą na tyle zadowalające, że zrekompensują wycieczkę na strych. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Mi zależało na robieniu w miarę profesjonalnych zdjęć w ciągu dnia. Nie jestem zaawansowanym użytkownikiem i mimo, że większość funkcji lustrzanki alfa jest dla mnie jeszcze nieznajoma to jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanych zdjęć. Bardzo polecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
ja sie z alfy przesiadlam na nikona i szczerze alfy nie polece
![]() teraz z perspektywy nie bawilabym sie w obiektywy po minolcie, tylko od razu kupilabym nawet najprostrzego nikona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Ja nadal polecam Pentaxa .Ma jeden z najlepszych kitowych obiektywów na początek mnie taka jakość portretów wystarcza dla przykładu
![]() ![]() plusy to 6klatek/s do 25 fotek , minus że jest słaby bufor i trochę czasu przerzuca foty na kartę pamięci szybki autofokus jak na wiertarkę trochę zaciemnia fotki, ale jak się wyczuje aparat to można je skorygować o wiele lepiej radzi sobie z automatycznym balansem bieli przy sztucznym świetle w porównaniu z canonem 50d.
![]() |
|
|