![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Ehhh szkoda, że już wczoraj nie widziałam Twojego wpisu.
Byłyśmy dziś około 14. Wszystkie wyniki będą jutro. Jutro miałam być na planowanej wizycie z Baskilem na chemii i ew z Su na dalszej diagnostyce, interpretacji wyników i dostarczyć kupsko do badania, niestety wracając z lecznicy tir zaparkował nam w zadku, dobrze, że mazdy mają takie twarde "dupy" i psiakom w bagażniku nic się nie stało... Jeśli uda mi się zorganizować jakiś transport rano to będziemy na 12.30 jeśli nie to wizytę przełożymy jak tylko zmolestuję kogoś z wolnym autem w ciągu dnia. Su miała dziś pobrane ze 3litry krwi, poszły próbki do bad w kierunku wydolności trzustki, wątroby, przyswajalności białka (to wg wetki jest podejrzenie nr1) itp. Po całej furze leków Su zjadła dziś dwa całkiem solidne posiłki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
hmmm...
a ja mialam dzisiaj atrakcje w postaci zlamanej nogi mojej corki - slisko jak diabli bylo, wiec obcasik w kozaczku sie omsknął i teraz bedzie gips na 5 tygodni ![]() daj znac jutro, ja podtrzymuje swoja propozycje, o tej porze powinnam juz byc w centrum - z rana odwoze syna do budy, potem na uczelnie zawiezc zwolnienie mojej corki, a potem (najpozniej 11.00) juz bede na zakladzie w Al. Jerozolimskich do wieczora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilkokłak
|
![]()
To naprawdę przykre; problemy dziecka to problemy matki (często nawet w większym stopniu). Mam nadzieję, że wszystko się dobrze złoży, zrośnie, 5 tygodni nie da za bardzo w kość i rekonwalescentka szybko wróci do pierwotnej formy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
jak pech to pech
![]() dobrze że sunia coś zjadła,miejmy nadzieję że uda się ją zdiagnozować i czekamy na informacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Trzymam kciuki za malude. Niestety nie jestem w stanie nic wpłacić, ale jeśli byłoby potrzebne posiadam ArthroVet 60 tabletek oraz Apto-flex (praktycznie cała butelka, u nas się sprawdza). Wiem, że mam też jakiś preparat na wątrobę. Jeśli coś będzie potrzebne proszę o informację, są to nowe preparaty z długą datą ważności. Może akurat coś się przyda. Jeśli się okaże, że potrzebne jest długie i kosztowne leczenie mogę zrobić bazarki na dogo (choć szczerze niezbyt to lubię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|