![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Discussietools | Weergave |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
a ja się tak zastanawiałam i próbowałam wywnioskować, czy faktycznie będziesz miała drugiego czy tak tylko kokietujesz
![]() Kurcze, tez bym chciała jeszcze jednego wilka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Chyba w kompot
![]() Sprzatanie po Ozzym wlaczylo Ci juz inne postrzeganie swiata? ![]() A wczoraj pojechala jedna z naszych ksiezniczek... Jeszcze nie dojechala do siebie, ale niedlugo, niedlugo... Droge do Wloch podobno swietnie znosi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() Citaat:
...pure nonsense na całego!!! ![]() Mówisz: "sprzątanie po Ozzym"...chyba już się przyzwyczaił człowiek: progenitura osobista, psia i kocia -wszystko waliło i sprzątanie po nich, to żadna filozofia /jak ktoś mądrze powiedział: wszystko to g..., oprócz moczu/ ![]() … Jeśli chodzi o aklimatyzację, to: Rumpel czuje, że pewna epoka właśnie się skończyła /mimo, że jest „bez jajeczny”, to jednak on był jedynym facetem w stadzie do tej pory/, Aria -to „inna bajka” /na razie nie podoba jej się, że coś próbuje odgryźć jej ogon znienacka/, najlepszą ciotką do zabawy jest Raja /owczarek niemiecki/ -pięknie szaleją ![]() Na razie bez strat w ludziach i sprzęcie. Bez większych strat, oczywiście! ![]() To tyle z frontu. ... Bajka, dzięki! ![]() ![]() ![]() ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
No no... mi też się tak coś zdawało, że tu większa miłość będzie
![]() Gratuluję Puchatku! Niech się zdrowo chowa i broi za trzech! Ech... Parka wilczaków... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Otsanda dojechala juz do Wloch, Oti pojechał wczoraj do Warszawy, Olympia wlasnie wyruszyla do Poznania... Zostal juz tylko Ocasta czekajacy na swoja przewodniczke.
Matko, jak tu cicho!!!! :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Onai mopem opetany
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Ha! Puchatek gratulacje!!
![]() Tak coś czułam, tak coś czułam! ![]()