![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Tmave Zlo
|
![]()
Z duuużym opóźnieniem dziękujemy raz jeszcze.
Następne musimy powtórzyć jakoś na wiosnę, bo nie mam więcej czapek: ![]() Dobrze, że koty udało się chłopakom uratować. ![]() A mnie mój aparat ![]() Eury za Dewi nie tylko w haszczory, ale i w rowy pójdzie ![]() Nawet, jak suka wyprowadza go w las ![]() A nawet poleci w stylu kreskówkowego Pepe le Swąd ![]() Z resztą przy takim kawalerze ![]() niewiele burej suce potrzeba do szczęścia ![]() Czasem się zapomniała, i chciała Eurysia wykopać ![]() Ale potem zaraz zaczynała tańce ![]() i swawole ![]() Wykorzystywała chłopaka pełną gębą ![]() ![]() Aż czasem trzeba było jęzor wyczyścić ![]() Było i romantycznie ![]() ![]() i nieco bardziej żywiołowo ![]() Eury zasadzał się na tyłek pannicy ![]() ale ona była zdania, że jeszcze nie czas ![]() Eury robił groźne miny ![]() ale i tak wszyscy wiedzą, że dobra z niego dusza ![]() czasem popadająca w zamyślenie ![]() ale częściej stojąca na straży ![]() Dobrana z nich para ![]()
|
|