|
|
|
|||||||
| _Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Hurá, mám povzbuzující zprávu
na druhé straně kontaktního emailu wolfdogu - někdo-něco- cosi - JE !! Asi po půl roce mě přišla zpráva , že výsledek RTG u mojí feny přidají až pošlu kopii výsledku .... no , to byl sarkasmus... ale vážně - nemám problém cokoliv dodat, doplnit a vždy jsem takto databázi plnila ... a přesto jsem delikvent, co neposílá údaje To mě fakt mrzí .... Nemám kontakty u svojí CHS a tím je inzerát celkem na nic ,že A přidat štěně do " Looking for new home" to prostě nejde !! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
dostal som podobnú správu, že chcú zaslať kópie výsledkov RTG, naozaj netuším na čo im sú tieto výsledky, podľa mňa by im mohlo stačiť keď ja ako chovateľ chcem doplniť údaje a podľa môjho zadania ich tam aj doplnia...
zatiaľ sa mi nepodarilo doplniť nič, ani ohľadne doplnenia nových šteniat, a taktiež ani ohľadne posledného šteňaťa na predaj... Pavol Poruban CHS z Dubničanky |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
a medzitým by admin mohol doplniť databázu o nové prírastky, ktoré vytrvalo ignoruje
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
|
|