Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > _Administrace

_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 24-02-2012, 09:45   #1
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela
Talking

Quote:
Originally Posted by RadeKKK View Post
..... Někdo kdo plemeni nerozumí , nechápe rozdíl mezi SAV a F1 bude rozhodovat , co je a co není ČSV. Ale stanice, kde se použijí na 1 krytí dva otcové, adminovi nevadí.
Ano Jiřko, přesně tak! také mě to nedávno napadlo... že s tímto se nic nedělá !!! To nikomu nevadí, ale spekulovat kdo je čsv, kdo PDL a kdo CW... Ať jdou nějak. Mému psovi nebyl doplněn ani CAJC a BOJ - z výstavy v Brně (ačkoliv jsem to v r.2010 přidávala asi 5x). O DKK ani nemluvím posílala jsem výsledky štěňat u 3 se objevilo DKK i DLK ... u Aileen pouze DKK - na DLK mám poslat kopii vyšetření. DM jsem myslím, ani nepřidávala a u některých je. Berou si jen to co se hodí... Také už odmítám posílat jakékoliv informace ať si trhnou nohou. Pak bych se ještě mohla dozvědět, že když máme u koní borderky - křížím bordery s čévama Takže se radši už nezapojuji, ale je to škoda !! Nový majitel se sem podívá, jelikož skoro všichni máme na stránkách reklamu na wolfdog a dočte se toto... inzeráty jen na štěňata, která se hodí do krámu - i mě při krytí Crying wolfem, zmizel inzerát do 3 týdnů od vložení ... Ach jo.
Stela jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules