![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dziękuję za poprawienie moich błędów. Proszę jeszcze o dopisanie oceny Ulvarka na tej wystawie: http://www.wolfdog.org/site/pl/shows/id/4427. Niestety jest to ocena dobra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
zrobiłam czary-mary
![]() 2012-01-22 - I Zimowa Krajowa Wystawa Psów Rasowych ExpoSilesia - Sosnowiec dla siebie. Sorrki, ale nie wiem dlaczego tak się zadziało, to może u mnie nie działać jakaś opcja dodawania do istniejących wystaw? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
A ja mam pytanie jak dodawać wyniki, zeby nie dublować wystaw? Jest jakaś opcja edycji dodanej juz wystawy?
Czy może osoba, która dodaje wystawę powinna od razu wpisać wszystkie wyniki wszystkich wystawianych psów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
IMPORTANT: it is not possible to UPDATE (modify) the results. If you see that the results are already added but you want to add/change something - send the results to me: [email protected]
If a judge is missing on the list - send me his/her name and country to [email protected] Write the name of the dog show in the original language - do not translated the show names to English! BTW: It is not possible to add champion titles till now. Be patient - I will add them later. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
juz na pierwszej stronie jest informacja Huana, ze na razie edycji nie bedzie. Moze wyniki ustalac w watku danej wystawy i wrzucac na raz i nie robic dalszego burdelu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
jest EDIT
![]() |
![]() |
![]() |