![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
powiem tak: jeśli ktoś mnie zapyta "psze pani a co to za rasa?" odpowiem grzecznie i z przekonaniem: "to jest jesiotr psze pana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Padlam hardo "z rana"....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Rano miałam myśl.....ten Wasz sąsiad może nie jest wcale taki zły.....
![]() „sąsiad lubi wypić” -Nołplis! ![]() ![]() Ale mówi o >wilku górskim< -samo to określenie intryguje. W tym może być jakieś „drugie dno”... ![]() „Zabił mi ćwieka” jak nic! On coś wie! Druga sprawa, to wspomniał o reinkarnacji.....hmmmmmmmm..... ![]() Ta poza >pijącego<, to może być „przykrywka” do „głębokiej” osobowości, której nie chce ujawniać światu... ![]() „Wszedł” od razu w reinkarnację u zwierząt. ![]() I od razu „zgłębił” Garudę! ![]() I proszę: Jesiotr!!! ![]() W tym coś może być............. Obserwujcie go skrzętnie robiąc notatki i jeszcze go „nie skreślajcie”.... ![]() ….. „A teraz z innej beczki” ![]() Drogą „podaj dalej” dotarł do mnie przepis na szarlotkę /dzięki Krzysiu i sorry-sorry -muszę wkleić link /. Szarlotka dobra rzecz, ale to tylko szarlotka, natomiast ta rzeczywistość!!!!! ![]() http://www.wilczyomen.pl/pl/artykuly...li-wilczaka-ow Last edited by Puchatek; 10-03-2012 at 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Wrzucam to, bo to wg mnie to śmieszne-wg psa-modela znacznie mniej. Z serii "czego to ludzie nie wymyslą" aby sobie bardziej ubabrać podłogę
![]() http://youtu.be/LdIfE9eZPp8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
A poza tym co z brzuchem? Ubabruje się równie bardzo, co łapy... Last edited by anula; 10-03-2012 at 21:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Obejrzałam w dużym skupieniu i uwagą....
![]() ![]() I tak se wymyśliłam, że śmieszne to w tym wszystkim będzie to, że znajdą się na produkt chętni.... ![]() I wybiegłam myślą do przodu widząc okiem wyobraźni trendi-właścicielkę, która po 2tyg. pluchy w końcu nie wytrzymuje i z bluzgiem pizga PawPlungera do kosza i przeprasza się ze ścierą..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Wiecej bym sie namachala probujac Urciowatemu w to lape wlozyc i jeszcze ta lape tym czyscic. Juz sobie wyobrazam jak on sie wierci, on mokry i ja ufafluniona, a miedzy nami ogromna kaluza, bo oczywiscie z kopa by potraktowal to urzadzonko. Lepiej i szybciej po prostu wytrzec lape szmatka a potem ewentualnie odkurzyc i umyc podloge.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|