![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Prosím, vyjádřete se, pokud by se tedy sraz posunul na 10:00, komu by to vyhovovalo a komu ne. (Ti, pro koho to je hlavní kritérium.) Mně je to v podstatě jedno, jedu autem. Jde mi spíš o ty, kdo by jeli vlakem nebo busem..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Sraz na 10.00 je ideální.Vlak z Brna i Prahy přijíždí do Ostravice v 9.23. A naopak nejpozdější odjezd je v 17.53.Pro nás. A to budem doma o půlnoci.Tak že mi volíme 10.00. Roman a MIA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
davam hlas za 10:00
![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
jsem taky pro 10:00 http://ostrava.idnes.cz/vrcholky-bes...ava-zpravy_jog Snad se oteplí jak předpovídají a led tam nebude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
OK, tak sraz v deset. Ale běda vám, jestli tam budeme stát sami...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
s námi počítej, Ariška z Bělského háječku se už těší. Jen jsem tě chtěl poprosit, jeslti bys to nezměnila ještě na cswolfdog.cz, protože ze svého okolí vím, že někteří na modré stránky nechodí a sledují jen zelené. Tak v sobotu v 10 ![]() PS: už máme zamluvené i mačky |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Vážení, velice se omlouvám, ale nastala nemilá situace a já jakožto hlavní pachatel celé akce se nemohu zúčastnit. Důvod je můj závažný zdravotní stav v souvislosti s těhotenstvím (v podstatě mám nařízeno ležet s nohama nahoře a ani se nehnout).
Nicméně doufám, že to neodradí hrstku houževnatých a že na kopec vyšlápnete. Pokud ano, pořiďte na vrcholu dokumentační foto a napište mi seznam účastníků (jmenovitě aspoň psy). Díky moc a výstupu zdar. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|