![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
"....nie deprecjonuje też wkładu jego właścicielki w jakość rasy ...."
Sorry.... no jeszcze tylko tego by brakowało. ![]() ![]() ![]() O Margo są różne opinie, ale chyba trzeba zachować umiar. "Ludziom co ludzkie" -Margo należy się szacun za wilczaki w Polsce. Koniec i kropka. Czy Ją lubię czy nie. Basta. "ja wyłącznie niesmiało zasugerowałem że istnieje coś takiego jak demokracja i o rozwoju rasy nie może decydować jeden człowiek ....." ![]() O rozwoju rasy -tej rasy- w Polsce nie decyduje jeden człowiek. Decyduje większa grupa. Margo należy do tych, którzy przestrzegają wzorca i o to walczy. Jeśli tego nie widzisz, to znaczy, że słabo obserwujesz /albo popełniasz moje "młodzieńcze" błędy/. Jest jeszcze inna grupa, która chce wzorzec zmieniać według własnych "standardów". Nie widzisz tego??? Dlatego dawno temu padł pomysł /coś koło powstania listopadowego.../ powstania Klubu Rasy. Jeśli Margo w nim będzie, ja też /i wielu innych/, bo wtedy mam GWARANCJE, że rasa pójdzie w dobrym kierunku. Jeśli chcesz to nazwać tyranią i zamordeizmem -nazywaj. Ja też mam "siwą, długą brodę" i wiem, że jak się kilku ludzi nie skrzyknie i nie weźmie reszty za pysk, to dupa będzie a nie szacunek dla wzorca. Już widzisz co się dzieje z rasą. Mamy krew zaprzęgowców, owczarków niemieckich, saarloosów, wilków, maści białe, czerwone i w ciapki -czy to jest trzymanie się wzorca??? Chcesz kundli z papierami ZKwP? A Margo walczy. Całe swoje życie temu oddała. Że ma wiele miotów? Są hodowcy tacy i tacy. Jeśli chcesz Ją obrazić nazwij produkcyjniakiem, ale to będzie tylko dowód na to, że nie znasz w praktyce, co to praca hodowlana, z jej blaskami i cieniami /ja też na to potrzebowałam czasu/. "czy ten serwis w ogóle ma jakiś regulamin ?" Nieeeeeeeee, no co Ty?! ![]() ![]() ![]() Tak sobie tu wszyscy pierdzielą kocopały i eksperymentują w piaskownicy. Tu jest większa demokracja niż gdzie indziej. Sam fakt, że mnie tu jeszcze trzymają o tym świadczy!!! ![]() "i tylko formuła nie nadąża za rzeczywistością i chyba nadszedł czas by to zmienić ,,,,,, " Formuła nadąża, tylko coś się spieprzyło. Może dajmy szansę właścicielowi i komputerowcom, by to naprawili. Mnie tez to wkur.....a, ale wbrew pozorom rozumiem, że coś zaszwankowało /Myslisz, że Margo zajęta "Taśmowym rozmnażaniem" ma czas na dopieprzanie kolejnym psom interpunkcją??? -to bzdura na resorach urażonych ambicji mających na celu... właśnie... co? ![]() ![]() ... Rzeczywiście temat się zmutował...można by przejść i do tematów: prawnych /"Dobra Mać -ZKwP"/, offów /"Podła Małgorzata P.", /, wzorca /"Maść -Zabawa w trzy kolory"/. Ot, takie tam nieszkodliwe zabawy na przednówku.... ![]() ... No, to tyle przy porannej kawie.... ... No nie mogę się jeszcze powstrzymać, bo ugodziło głęboko "To Wolfin jest sztywna - bariera językowa i na Litwie nic nie mają ![]() ![]() ![]() Czegóż to nie mają? ![]() I czy tylko na Litwie, czy Litwini? ![]() Intrygujące... sama "mam ci" domieszkę tej wspaniałej krwi i dlatego mnie zainteresowało... ![]() Last edited by Puchatek; 14-03-2012 at 09:13. |
![]() |
![]() |
|
|