![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Doporučuju ty Litoměřice. My bydlíme kousek za Prahou na severu. Není to tak daleko a přístup fakt super.
Domažlice jsou fakt blbost - z Prahy. My jsme ji měli probuzenou, ale je fakt, že byla zblblá, nevěděla, co se s ní dělo a v autě pak pokňourávala. Takže čím dříve doma, tím lépe, ale cestu zvládla. Byla zmatená ještě celé odpoledne. Na známého, kterého miluje, odpoledne vrčela, když ho uviděla za plotem. MHD bych na rentgen se psem nejela, to je lepší se domluvit s někým, kdo má vhodné auto, aby tě tam odvezl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
stín vlka
|
![]()
My budeme posílat, neb do Litoměřic je to kus cesty a rtg by se nám neúměrně prodražil, na výsledek si počkáme, stejně to nebude napínavější než čekání na verdikt MVDr.Šterce před léty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Já jsem dělala rtg u Snášila a posílala, protože tenkrát ještě neposuzoval, jinak můžu doporučit i Kyllara oba jsou uznávaní odborníci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Kdo půjdete na rtg k MVDr. Snášilovi, tak mi napište ([email protected]) - pošlu Vám v pdf podrobný protokol k vyhodnocení DKK, 2x si ho vytisknete a předvyplníte si hlavičku. Je to návrh MVDr. Snášila k urychlení celé procedury, ten údaje na místě zkontroluje a vyplní pak jen hodnocení.
Karel |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Omlouvám se za prosazování Litoměřic. Je jasné, že Moraváci do Litoměřic asi nepojedou a zvolí odborníka z Moravy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ChS Tichý stín
|
![]()
My sme s moravy a do litoměřic jsme jeli.Bylo to 500km ale za ten vysledek to stalo = DKK A.
Hynek www.wolfdogs.name |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|