![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
PS. Nie, nie mam tez pojecia jaka bedzie pogoda na Kaszubach. I sorry za offtopic ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ludzie!!! zaraz mnie szlag trafi macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem nie ośmieszajcie się. Przecież zostało jasno napisane co rzekoma interpunkcja oznacza a jak nie rozumiecie słowa pisanego to poproście kogoś żeby wam potłumaczył jakoś łopatologicznie
![]() To pisałem ja Witek
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Rzeczywiście na karcie nie ma nic o czeskim klubie. Nawet skan wstawiony przez Grzesia to potwierdza. A może czeski klub ma prawa autorskie do języka czeskiego
![]()
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Kurka, to co z tym: " „Klub chovatelů československého vlčáka ČR“." Moja zmarła Unka miała bonitację zrobioną w Czechach i ma kartę bonitacji z nagłówkiem takim jak załączona wyżej.......... Czyli w polskim przekładzie i tłumaczeniu dosłownym: "Klub hodowców czechosłowackiego wilczaka karta bonitacji czechosłowackiego wilczaka" nie ma tu mowy tj. na karcie o "ČR" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
ok. w naglowku skanu jest `Klub chovatelů československého vlčáka`
Co to jest za instytucja??? Jaka organizacja kynologiczna jest patronem tego wydarzenia? To samo dotyczy bonitacji 2011-kto ja organizowal i patronowal? Wiemy tylko ze litewski klub nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Czyżby podważanie Późnej było krokiem w działaniach KAW do podnoszenia rangi Osiecznej?
![]() Z Szanownym Panem Grzegorzem Stelmachowskim jako Panem Życia i Śmierci Wilczaków, wyznacznikiem i drogowskazem? ![]() /Elę przemilczę/ ![]() ............................................ Off-owo do Grzesia: "Idzie Grześ Przez wieś, Worek piasku niesie, A przez dziurkę Piasek ciurkiem Sypie się za Grzesiem. "Piasku mniej - Nosić lżej!" Cieszy się głuptasek." "Zegarmistrzu Światła Purpurowy" zaskocz wreszcie subtelnością /!/, wyrafinowaniem /!/, maestrią /!/. Bo jak na razie ciągle banalne >bryzgane kartofle<.... i nie dość, że zsiadłe za bardzo zsiadłe, to jeszcze gorzkie ziemniory... ![]() Przejrzyj wreszcie na oczy: Tyś nie Feniks na popiołach zdegenerowanych wilczakowych hodowców, lecz raczej..... ptaszek..... maciupeńki... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|