![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
Moze jak wygram w Totka? Kasa, kasa... Ponoc szczescia nie daje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tmave Zlo
|
![]()
Coś tam klepnięte
![]() Obce suki - bać się! (jak również ludzie dorośli i niezupełnie, małe dzieci, wiewiórki, koty i tchórzofretki) planuję na chwilę wpaść z moją Prawie Weteranką (sic! ależ to przereklamowane określenie) i nie zamiarujemy psuć sobie opinii - to nadal absolutnie pierwsze i JEDYNE Ciemne Zło.
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tmave Zlo
|
![]()
Pogadamy, jak dasz jej suka jakiegoś. Cayo na ten przykład....
Wiesz, ciężko wszyscy znani i lubiani pracowali nad tym, by miała nieposzlakowaną opinię zjadacza psów i ludzi to coś z tego, w myśl zasady o ziarnku, MUSI być prawdą ![]()
![]() |
#5 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() PS. troszke zazdroscimy wyjazdu, ale musze byc na posterunku maturalnym - pożywne obiadki dla synusia, pilnowanie, zeby sie wysypiał itd itp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() PS Jak łapsko?
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Jedną rzecz muszę sprostować, bo robisz z Dewi jakiegoś potwora - owszem, suki nie zaprzyjaźniły się ze sobą jakoś specjalnie, ale Cayo nigdy nie doznała żadnego uszczerbku na zdrowiu, nawet najmniejszego draśnięcia (no chyba, że ja czegoś nie pamiętam ![]() Poza tym żałuję, że się nie spotkamy na majówce - dawno Was nie widziałam i fajnie by było powspominać dawne dzieje... No ale może będzie jeszcze okazja. Tymczasem życzę wszystkim dobrej zabawy i udanego wypoczynku na Kaszubach :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() Mam nadzieję, że Cayuta już OK (nam też się udało w święta jakoś poskładać do kupy). Byliśmy teraz w Giżycku, ale nawet nie zadzwoniłam - wiśnia ze mnie, ale świadomość wsparcia, o którym mówisz jakoś ostudziła zapędy towarzyskie ![]() Może następnym razem wpadniesz w okolice Warszawy nie jak po ogień, tfu, po szczeniora ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
O nie!!! Teraz to przegięłaś na maxa!!! Jak mogłaś nie zadzwonić, nie wpaść do mnie będąc w Giżycku??? Przecież potwory zawsze można gdzieś pozamykać w odosobnieniu, by móc spokojnie wypić kawkę ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() [ale offa sobie urządziłyśmy - nie tylko za Belkę nam się dostanie ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|