![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Opções do Tópico | Modos de Exibição |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
Data de Entrada: Nov 2011
Local: Warszawa / Wilkowa Wieś
|
![]()
Ech, akurat wczoraj musiała nam wyskoczyć psia edukacja. Ale mamy nadzieję, że wreszcie zrobimy spacer rodzinny i Amra pobiega z Argosem.
PS. Na dwóch zdjęciach w opisie jest Amra :P
![]() |
#2 |
Member
Data de Entrada: Aug 2010
Local: Warszawa
|
![]()
Oj Aniu, życzymy powodzenia. A sami będziecie robić te szynę? Jak to chcecie przymontowac do łapy? I dlaczego nie może już w gipsie (za gorąco?)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
czuły barbarzyńca
Data de Entrada: May 2010
Local: miastowieś S-łomianki
|
![]() Citação:
![]() 1. Sami 2. Mamy 2 koncepcje mocowania, jeszcze nie wiem, ktora wybierzemy 3. Musielismy zdjac mu gips, bo sie lapa b. odparzyla ![]() Wczoraj mnie znowu starannie obniuchal i patrzyl sie z wyrzutem, ze sie włócze bez niego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
Data de Entrada: Feb 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Data de Entrada: Mar 2011
Local: Gdynia
|
![]()
hej stolyco,
zapowiada sie, ze w niedziele 6.05 o 8.30 ladujemy z Urukiem w warszawie centralnej! Z mila checia wybralibysmy sie na jakis wilczakowy spacer :-) bedziemy miec czas do okolo popoludnia. Dajcie znac do niedzieli (29.04, do 20), bo niestety pozniej nie bede miec dostepu do neta... Tak przy okazji moze macie jakies namiary, gdzie moznaby przenocowac z psem ? Beata & Uruk Hai |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
Data de Entrada: Aug 2010
|
![]()
Hej, ja mogę dać dopiero pod koniec następnego tygodnia, ale w niedzielę powinnismy być w W-wie.
Może zapiszcie mój numer telefonu 501 454 330 to się zdzwonimy. Moze do tego czasu ktoś jeszcze sie przyłączy? ![]() Miejsca do spanie niestety nie znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
My będziemy, tylko nie jestem pewna czy jesteśmy najbardziej pożądanym towarzystwem dla Was
![]() ![]() Co do noclegów, znalazłam to: http://www.podajlape.pl/noclegi-lista/7,1,0,0/Mazowieckie-wszystkie-rodzaje.php Jako mieszkanka tutejsza pojęcia nie mam o bazie noclegowej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
czuły barbarzyńca
Data de Entrada: May 2010
Local: miastowieś S-łomianki
|
![]()
Ja bym chetnie pojawila sie na psacerze jutro sama - Bies ma przez najblizsze 2 tyg. szlaban na dluzsze spacery, a przez nastepne 2 jeszcze chodzi na smyczy. Wiec chetnie sama sie przewentyluje. Dajcie znac, gdzie i o ktorej - im wczesniej, tym lepiej (mam bogate plany na niedziele)...
Moze jakies hostele w W-wie? Znam jeden fajny dom noclegowy, ale tam od niedawna rezydentem jest kot, wiec moga nie chciec psow: http://www.abracadabra.waw.pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Anula, obawiam się, że jutro będą pustki, większość wyjechała...albo mi się daty pomerdały
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
witam |
|
|