|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Żadna mecyja.... już go dawno wyczułam: ciągnie swój do swego... po irlandzku.
![]() Zaraz "zrujnowały"! ![]() Adorator rasowych dam i smakosz pyszniutkich trunków nie może mieć reputacji świętoszka. ![]() Ja tam jestem z niego dumna: mężczyzna z fantazją i w dodatku nasz, "podstrzechowy": Polak! /mimo, że regionalnie janosikowy/. I powiedzmy to wreszcie głośno: przyszły Ojciec Rasy. Tej nowowzorcowej, ofkors. I wreszcie skończymy z tym wzorcowym burdlem: będzie jedyny słuszny model! ![]() ................. Dobra, koniec tego "kadzenia". Przejdźmy do sedna: na jakiej wystawie bliżej nas będziecie w najbliższym czasie i ile jeszcze macie tego tulamora? ![]() .................. E tam, "słuszna". Po prostu lajtowa. Tych, co by nam pasowały nie ma... ![]() ..... Miszka: jakbym Lailę widziała.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Puchatku, sorry, nie wiedziałam.... Byłabym bardziej oględna pisząc o Eurysiowych skłonnościach i ich konsekwencjach ![]() ![]() ![]() Wprowadzam poprawkę: alkohol i kobiety tylko leciutko nadszarpnęły reputację wyżej wymienionego i wcale!, ale to wcale jej nie zrujnowały ![]() ![]() W końcu smakować Tullamora to nie to samo, co łykać z gwinta pod pubem ( dawniej: budka z piwem) ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Pozdrawiam ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ta pozycja Xipe to pewna ciekawostka /nie mam danych od innych, więc nie nazwę "skłonnością rasową"/..... u nas też "dzieci" lubią zarzucić mi "walory" w okolice twarzy, jakby głównym moim marzeniem w nocy było upajanie się rejonami ogona wilczaka....Sądzę, że kierując się tym rozumowaniem, Laila z całą premedytacją nauczyła tych "zwyczajów" "frędzla" /gdy już łaskawie pozwoliła Ożinowi-Bażinowi spać w "enklawie"/.
A swoją drogą, to co Wy zrobiliście tej biednej dziecinie, że padła ze zmęczenia w pozycji "pół-na-pół"? Nie miała "sierotka" siły wczołgać się na leże ani zrzucić "zewłoka" na glebę.....ot, "zasła" znienacka.... /O Jezu! Ale macie czysto! I stół i podłoga? ![]() To tak można przy wilczaku???? ![]() ... Ooooo... pewien >Pan Ktoś< ma ochotę na pachnące siano... ![]() .... Nie ma co się szczypać i przepraszać. My z "kanonu": "wszystkie Ryśki to fajne chłopaki", a i trzeba się napracować, by było co wspominać na stare lata: by nie była >nuda< "jak w polskim filmie". "Wódka na myszach" w dobrym Towarzystwie jest dobra, wiec >Dozo!< -jesteśmy umówieni. Czasoprzestrzeń niech płynie -ułoży się sama. ![]() ........................ No dobra: pożartowaliśmy i chwacit! Czas "pomarkować" jakąś robotę... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Shey jako półbrat Xipe też wykazuje skłonności do robienia sobie poduszki z ławy:
![]() A tu z cyklu- poprzesuwaj klocki w odpowiednie miejsca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |