![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
jak się nie jest zalogowanym, to wyświetla się to: - oo nie da się wkleić fotki
![]() P.S. Mogę edytować, więc dodaję tu: JUŻ JEST DOBRZE! Dzięki ![]() Last edited by GRABA; 26-04-2012 at 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
"You have exceeded daily limit of queries to database. Register to increase the limit or wait 24 hours.
Your current daily limit is: 40 queries" Ciekaw jestem czy komuś się też z was to wyświetliło kiedyś.
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
U mnie się >to< pokazuje raz na jakiś czas.
Pokazuje się też jeszcze jeden komunikat, że jeśli w ciągu 5 min "cośtam cośtam", to stanie się "cośtam cośtam". W obu przypadkach wylogowuje mnie "automatem". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Trzeba być zalogowanym, aby ten komunikat się nie pokazywał.
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Ja mam ogromną prośbę do wpisujących wyniki wystaw!!!
![]() Wpisujcie proszę miasto. Przy niektórych wystawach po tym jaki wynik, jakie psy i sędzia można się domyśleć gdzie była wystawa... ale ja nie pamiętam gdzie jest XVIII a gdzie XXX Międzynarodowa Wystawa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Słuszna uwaga. Niestety chyba nie ma możliwości edytować nazwy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Można, można
![]() Przy okazji przydałoby się zrobić porządek z klubowa wystawa w Łodzi, która jest wpisana 3 razy ![]() http://www.wolfdog.org/site/pl/shows/id/4417 http://www.wolfdog.org/site/pl/shows/id/4440 http://www.wolfdog.org/site/pl/shows/id/4441 z góry dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
No, chyba, że ja czegoś nie widzę, w takim razie może ktoś kto umie poprawi nazwę i dopisze Łódź ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Raczej jestem zalogowany chyba że do db trzeba się jakoś osobno logować .
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() A jak się zalogowałam, to wszystko widzę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]() ![]() Jak się wczoraj nie mogłam zalogować, tak dzisiaj nie mogę się od godziny wylogować.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() W ten sposób faktycznie mi się też nie udało; jak się logujesz na głównej, to musisz się też wylogować z głównej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
No właśnie nie... ja się mogę logować i wylogowywać tylko z forum!
![]() Gdy wczoraj chciałam się dla sprawdzenia /czy wreszcie po kilku miesiącach coś się zmieniło "in plus"/ zalogować na Głównej, to pojawił się tekst, że błędne hasło... Próbowałam, próbowałam, wyczerpałam wszystkie próby, były info, że przyjdzie coś na moją pocztę ale nie przyszło. Wreszcie, chyba przez przypadek /jak większość spraw w moim "życiu komputerowym" ![]() Ale ile ja się naklikałam komend!!! A klikałam potem już co się dało "na pałę", szczególnie polecenia po angielsku, które rozumiałam nie do końca i "na czuja"..... ![]() ...W związku z powyższym: Proszę mnie natychmiast wylogować po najbliższej takiej komendzie. Ile można wisieć na wolfdogu, do cholery!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wilkokłak
|
![]()
A wiś jak najdłużej i rób to tak efekty(o)wnie, jak do tej pory.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
A czy mogłabym prosić o dodanie do kolumny z tytułami wystawowymi która wyskakuje gdy się dodaje wystawę, dwóch rzeczy:
- CAJC - i o dopisanie do BOG cyferki "1" (bo jest BOG2,3,4 i samo BOG, bez jedynki) Niby głupoty, ale fajnie gdyby były ![]() Z góry dziękuję bardzo, bardzo ![]()
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 08-05-2012 at 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|