Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Thread Tools Display Modes
Old 08-05-2012, 14:54   #11
Puchatek
Senior Member

Shit! I znowu! W zależności w jakim temacie jestem, to albo jestem zalogowana, albo nie. Bez wcześniejszego logowania się!
No, jestem okrutnie zniesmaczona.
I popyszczę sobie ciutkę. W ramach relax-u....
Niech sobie tam "na górze" nie myślą, że skoro robią mi cokolwiek "za friko", to będę wierno-poddańczo milczeć.
W końcu są tu dla mnie i mogę dziamać, sarkać i pomiatać.....
I /oczywiście!/ pierwsza się zbuntuję, gdy przyjdzie do komercjalizacji!!!!!
W tempie błyskawicznym, w ramach zemsty na mnie, oczekuję wpisania w bazie moim psom: "!" i "@" i ";" i "#" też!
.......................

OFF bardzo serio /chociaż nie do końca, by nie wypaść z "roli"/
Hmmmmm.....musiałam to przemyśleć.......
Grin, miłe Twe słowa, ale obyś sobie nie wykrakała... ja tak mogę długo.
Od czasu emigracji na wieś ciągle jestem na takim "haju": życie jest za krótkie by się "napompowywać" i "rżnąć" "hiper-mega-turbo", wystarczy czerpać radość z życia z psami /no ktoś je, do cholery ciężkiej!, musi przecież kupować/, olewać "przerost formy nad treścią" /i dawać temu wyraz/, a przede wszystkim świadomie "być" a nie konsorcyjno-konsumpcyjnie "mieć". Stąd komfort bycia >Stańczykiem< /myli się ten, kto nazywa Go tylko "zwykłym błaznem"/.

A dla mnie "być" tu na WD, to kwestia swoiście "honorowa". Mam "dług do spłacenia"... i go "spłacam". Uczciwie.
Puchatek jest offline   Reply With Quote

Posting Rules