|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#781 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#782 |
|
Junior Member
|
Dziekujemy za wspolny spacer nad Wisla, milo bylo nam poznac kolejnych wilczakowcow
Ciesze sie,ze Uruk dogadal sie z chlopakami Nie wiedzielismy, ze w stolycy macie takie fajne miejscowki do szwendania sie z psiakami Oczywiscie wielkie dzieki dla Pawla za transport i goscine !! Pare fotek od nas : http://ave.net.pl/uruk/?page_id=187 Pozdrawiamy i do szybkiego zobaczenia ( mamy nadzieje,ze na kaszubach |
|
|
|
|
|
#783 |
|
Senior Member
|
I dawka dzisiejszych fotek:
Witty Wondera Chei (rozpatrując podanie o powagę Bies Bachus plus Wondera "po" reszta fotek: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink DZIĘKUJEMYYY!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#784 |
|
czuły barbarzyńca
|
My tez dziekujemy ślicznie! Bies padł i śpi, troszku wymęczony, ale na pewno przeszczęśliwy
|
|
|
|
|
|
#785 |
|
Junior Member
|
Dziękujemy
|
|
|
|
|
|
#786 |
|
VIP Member
|
Dziękujemy
'Powaga'...z lekkim przymrużeniem oka, ale doceniam dobre chęci Szkoda, że wczorajsza pogoda nie pozwoliła na uwiecznienie dawno nie widzianego Hacziego...ale może będzie dobry pretekst do ponownego spotkania? Chyba się uzależniliśmy od tych weekendów..Pawle? Ty coś na to poradzisz?
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 13-05-2012 at 17:05. |
|
|
|
|
|
#787 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#788 |
|
VIP Member
|
ja tez nie narzekam, ale nie wiem czy to legalne
|
|
|
|
|
|
#789 |
|
Senior Member
|
skoro nie ma chęci zmiany oraz biorąc pod uwagę, że sam się uzależniłem... to zdrowe! zdrowsze niż alkohol
|
|
|
|
|
|
#790 |
|
VIP Member
|
Z błogosławieństwem specjalisty.....odliczam dni do następnego weekendu
|
|
|
|
|
|
#791 |
|
Senior Member
|
na dzisiejszym mitingu AS-óW (Anonimowych Spacerowiczów Warszawskich) wystąpili:
Cheitan z Peronówki ASW od 22 mcy Wonderfull Wolf Eden severu ASW od 22 mcy Bies Welkoscyrz ASW od 22 mcy DZIĘKUJEMYYYYYY!!!!!!! reszta: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink Last edited by Wonderfull Wolf ES; 19-05-2012 at 16:01. |
|
|
|
|
|
#792 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
PS dobrze, ze nie AWS, ha ha. Rowniez dziekujemy slicznie za wspolne łażenie i do jutra (mam nadzieje) Last edited by anula; 19-05-2012 at 16:01. Reason: ps |
|
|
|
|
|
|
#793 |
|
Senior Member
|
poprawione
kurczę, szybko ten czas leci, jakieś mam zaćmienia kalkulacyjne... |
|
|
|
|
|
#794 |
|
VIP Member
|
Kawał czasu! Inicjatorowi i założycielowi klubu oraz kronikarzowi w jednej osobie-dziękujemy
Nowa miejscówka na fotkach bajeczna! |
|
|
|
|
|
#795 |
|
Junior Member
|
Hej, a jutro jest spacer? Wreszcie mamy przerwę na budowie i w przedszkolu i możemy nadrabiac
|
|
|
#796 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#797 |
|
Senior Member
|
dzisiejszy miting:
Chei Bashtee Wondera Dziękujemy i do jutra!!!!! https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink |
|
|
|
|
|
#798 |
|
VIP Member
|
|
|
|
|
|
|
#799 |
|
Senior Member
|
własnie słucham Talking Heads i tak mi się skojarzyło...
Psycho Killer Qu'est-ce que c'est fa fa fa fa fa fa fa fa fa far better Run run run run run run run away |
|
|
|
|
|
#800 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|