![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Dwa pytania - co się stało Adamowi w czoło i czemu nie ma wzmianki o ruchankach?
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Adam nie zmieścił się w "Drzwi do Raju"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kawał ch*ja
|
![]()
jakaś druga opinia? Matko, czy tu jesteś?
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Co czoła Adama to ja się nie wypowiadam bo nic nie widziałam.
Nie wiem jak reszcie ale mi skóra z ramion po opalaniu schodzi całym płatami (a nie wylegiwałam się na pomoście). Było ciepło, choć w ostatnie dni słonko już się chowało za chmurami- ale do zeszłorocznych temperatur było daleko. We Wdzydzach nie byłam bo nasz kochany samochód postanowił nam się popsuć ale z tego co wiem ruchanek w Skansn w tym roku nie było. P.S. Przeczytałam Twój podpis i umarłam ze śmiechu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Podpis jak podpis...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
No Seba - podpis rewelacyjny!!!!! Gdyby nie Rybka to bym go nie zauważyła
![]() Co do "stygmatów" Adama - było wiele wersji: - bramy raju były za wąskie, - Dorota mu w nocy "sprzedała fangę" w czółko, - Miał bliskie spotkanie III stopnia z obcymi, - bossskie stygmaty. Sam Adam nic nie pamieta ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|