![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Wystawa bardzo udana,świetna sędzina,super towarzystwo tylko nas strasznie przewiało.Było może z 7 stopni i wiatr chociaż psom to wogóle nie przeszkadzało.
W psach wygrał Eligo , w sukach Gibil z Peronówki i ona też dostała BOBa. Bardzo gratulujemy ![]() Ale najlepsze było spotkanie po wystawie.Taka ilość wilczaków biegająca luzem to bezcenny widok ,mam nadzieję że robiliście zdjęcia bo ja zapomniałam aparatu.Biegała młodzież i babcia Jolly chociaż ja miałam problem z odróżnieniem kto jest kto ![]() od nas mieszka panna Cota Wielkoscyrz więc mamy nadzieję na jakieś spotkania.Wogóle było bardzo miło i sympatycznie.Jeszcze raz dziękujemy ![]() ![]() ![]() A i pisałam to ja Mariola ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Gratki, przede wszystkim dla siostry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
My też pięknie dziękujemy!!!
![]() Gibil przecudna, piękna suka, aż dech zapiera ![]() To było niesamowite spotkanie, tyle wilczaków w jednym miejscu i bez większych spięć, Lilka ukochała wszystkich chyba po kolei, nawet zupełnie obce osoby więc sama jestem w szoku ![]() Mariola bardzo dziękuję za polar! Oddam wyprany w Lesznie ![]() Spotkanie powystawowe to było to, czas uciekł strasznie szybko, ale wrażenia są bezcenne ![]() Lilka ocena wybitnie obiecująca i Best Puppy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Było ziiiimno, ale superowo
![]() ![]() ![]() ![]() Bystra Najlepszy Junior w Rasie ![]() zrobiłam trochę zdjęć ze spotkania, niebawem coś wrzucę ![]()
![]() |
#5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Ale bylo fajnie
![]() ![]() Gibil piekna, gratki za BOBa. A moja szczegolna sympatie wzbudzila COTA Wielkoscyrz, piekna i CHarakterem przez duze CH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Brawo, Brawo - jest piękna! Należało się. P.S. oglądałam foteczki FAJOWE ![]() P.S. Dark fajnie mężnieje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
"Bdb format ciała, dosk. klatka, kontowanie kończyn, osadzenie ogona i mechanika ruchu, przód luźny, miękkie śródręcze, sucza głowa i wyraz"
![]() |
![]() |
|
|