|   |   | 
| 
 | |||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  18-05-2012, 20:31 | #1 | |
| VIP Member |   

Wlasnie do mnie dotarlo, ze w tym roku tabor trwa tylko tydzien... oj, nie bedzie czasu na nude... Quote: 
  Lepiej wie przed tym zabezpieczyc... 
				__________________ | |
|   |   | 
|  18-05-2012, 23:02 | #2 | 
| Call Me Sexy Srdcervac |   

egzaminy sa zawsze w weekend? w drugi weekend obozu bedziemy juz na innym.
		 | 
|   |   | 
|  19-05-2012, 12:29 | #3 | |
| aen'drean va, eveigh Ain! |   Quote: 
 Chodziło mi raczej o egzamin SVP, tam myśle żadnemu psu przeszkadzac nie będziemy   
				__________________ 'Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś' Antoine de Saint-Exupery | |
|   |   | 
|  19-05-2012, 13:15 | #4 | 
| Moderator |   

chyba nie ma takiego ( dawnej nie bylo) tz iz za ktorego dostaje sie sertifikat na uzytki. To mozna zdawac na SK i LT narazie oficialne ( jesli myle sie popraw Margo)
		 | 
|   |   | 
|  19-05-2012, 13:36 | #5 | 
| aen'drean va, eveigh Ain! |   

Na stronce z oficjalnym info jest napisane 'Zkoušky: NZŘ, IPO, ČMKJ Brno, TART, vytrvalostní'. Myślałam że 'vytrvalostní' to właśnie SVP, po którym można uzyskać certyfikat użytka... Myle się, czy może czegoś nie rozumiem? 
				__________________ 'Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś' Antoine de Saint-Exupery | 
|   |   | 
|  19-05-2012, 17:07 | #6 | 
| K-Lee Family |   

To to samo, ale czeski egzazmin nie uprawnia do wystawienia certyfikatu użytkowości    | 
|   |   | 
|  21-05-2012, 09:35 | #7 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  21-05-2012, 09:37 | #8 | 
| VIP Member |   

My juz dostalismy potwierdzenia, wiec bede ja (i banda), Zorany i avgrunn. Dolaczy tez Christian ze swoimi wolfdogiem. Szykuja sie Wlosi.... Sheitanki i Centusie - a jak z Wami? Kto jeszcze dolaczy? Warto wpasc choc na jeden dzien (w tym roku i na caly oboz za rok  ) 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |