|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Fiu,fiu,fiu...........
![]() "Zdobyłeś" nas i powaliłeś.... ![]() Jesteśmy pod wrażeniem, żeś sprawę rozegrał z otwartą przyłbicą....I wygrał walkowerem /no normalnie nokaut przez staranowanie -tak grać lubimy ![]() Tego się nie spodziewałam. ![]() Zaszczytem nam będzie stanąć razem z Tobą na ziemi moich dziadów /tej ubitej ringowej też/. ![]() O tuchlińskiej pogadamy odpowiednią porą.... Lecz pamiętaj Wędrowcze, misio niegroźny póki w miasuna się sprowokowany nie przyoblecze..... .... Wieleś zyskał informacją o "ukierunkowaniu" psychoterapeuty...... ![]() I sam fakt, że pogrzebałeś w rodowodach...... no, no, no....mnie to znudziło po 2 minutach.... ![]() ..... I to Szanowni, był "wyjątek w regule"! Niech się nikomu nie wydaje, że drzwi otwarte bo klucz dorobić łatwo!!!! Nadal jesteśmy twardzi jak stal i nieugięci w swych zasadach!!! /Jak nasz Ulubiony Małżonek mawia: "Bo twardziochem trzeba w życiu być, a nie mięciochem"..../ ![]() ..... A arbitralni jesteśmy, bo mamy swoje kaprysy i "widzimisia" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]()
Puchatku drogi, miły...
Właśnie odpisywałem, ba napisane już miałem kilkadziesiąt słów tj. kilkanaście akapitów, że wcale na wystawe sie nie wybieraliśmy i wybierać nie zamierzamy. Sprowokowani Twoim ogłoszeniem włączyliśmy się do wątku... I tak napisać chciałem i tak było na prawdę, ale.... skoro juz przyjechac mozemy... skoro wpisalem w mądre mapy wszechgoogla ze droga taka sama jak do Katowic to czemu nie... Zgłoszenia są do lipca, więc troche czasu do namysłu mamy. Wcześniej czy później do zobaczenia ![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jeśli taka będzie wola kapryśnego Losu... łajno-t ![]() Chociaż, oczywiście, nadal nie zachęcam...szczególnie, że Katowice to "ho-ho-ho"...wielki światek wystawowy... ![]() .... Ponieważ nikogo nadal nie zapraszamy, tylko mimochodem wtrącamy nius do sprawdzenia.... Podobno wymagane jest przez naszych "Braci grunwaldzkich" szczepienie na nosówkę -szczepienie ma być przeprowadzone przynajmniej 1m-c przed wystawą. Kto nie szczepił jeszcze na wściekliznę musi pamiętać, że /podobno/ karencja między szczepieniem na wściekliznę a nosówkę wynosi 2tyg. Tak więc zgłoszenie zgłoszeniem, ale o zmieszczeniu się w terminach szczepień też warto pamiętać....Doszły mnie słuchy o nie wpuszczeniu na wystawę osób, które tego nie dopilnowały lub miały mniejszy niż 1m-c czas zaszczepienia na nosówkę.... ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|