![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
My mamy Zwycięstwo Młodzieży i ukończony Szamponat Młodzieży. Pan Czerniakowski bardzo skrupulatny, nie przejmował się lejącym żarem z nieba. Bystra została opisana jako "średnio silna o bardzo dobrych proporcjach, b. dobry typ i wyraz, dobra głowa, prosty grzbiet, bardzo dobre kątowanie kończyn, prosty front, kończyny prowadzi równo, silna przestrzenna, dynamiczna akcja."
![]() Ja osobiście wymiękłam... słońce mnie też pokonało i moją skórę na karku, auć..
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Jeszcze raz gratuluję wszystkim psiakom, szczególnie za wytrwałość, bo upały były naprawdę zabijające...
...mnie słońce też pokonało - szczególnie na nosie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
K-Lee Family
|
![]()
No i my wreszcie dotarliśmy do domku
![]() Bajkom serdecznie dziękujemy za gościnę, a Wasz dom w pełni zasługuje na przydomek "Wilków z Baśni" ![]() Z maluchów jestem naprawdę dumna ![]() ![]() A teraz wyniki, my tylko wczoraj na wystawie krajowej, dziś jedynie towarzysko i kibicująco ![]() Mimo upału Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna - o imieniu roboczym na dziś Rózia zaprezentowała się świetnie - ocena wybitnie obiecująca i fajny opis ![]() Gran Milagro Azul Atropa Bella Donna, dla przyjciół Mandżur pokonał przefajnego i przemiłego konkurenta, a potem siostrę zdobywając tytuł Najlepsze Szczenię ![]() ![]() Jagoda, ciasto jak zawsze... rozpieszczasz nas ![]() Miło było Was wszystkich spotkać znowu, a niektórych poznać!!!! Ten wyjazd zdecydowanie zostanie w mojej pamięci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
NOOO, brawo, chyba dorosłego pykniecie szybciej niż młodzieża
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Spiderwolf
|
![]()
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
no to jeszcze my
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny mi tu patrzą przez ramię i mówią, żeby podziękować psom za wspólne szaleństwa, a najbardziej serdecznie pozdrowić Darka, szczególnie od Fusi ![]() Co do wyników, to Lunia pierwszego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka, a drugiego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka+CACIB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lunek (zwany w niektórych kręgach Anyżem Lunarem) z Michałem też superowo, pierwszego dnia chłopacy zgarnęli doskonałą1+Zwycięzcę Młodziezy+ Naj.Juniora; drugiego dnia dostali bardzo dobra4 ![]() ![]() Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, dla wszystkich "nowych szamponów", dla wszystkich rozpoczynających championaty,dla debiutantów i generalnie wszystkich że wytrzymali w tym upale ![]() ![]() PS. chciałam powiedzieć, że znaleźliśmy w szklarni strasznie fajną latarkę: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 18-06-2012 at 16:58. Reason: bo bzdurę napisałam:) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
miło było Was wszystkich poznać osobiście .... no i przefajne wasze pieski
![]() ![]()
![]() |
#28 |
|
![]()
Jeszcze się spokojnie zdążycie obyć
![]() Dodałam wyniki do bazy z obydwu dni, błąd poprawiłam sama po sobie,czekam tylko aż go poprawi administracja ![]() ![]()
![]() |
#29 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow, a dla Lunki szczegolnie - widac, ze obadwa sędzie się na niej poznały (choc są chyba z innych bajek
![]() 3xP - Piękna Ponad Podziałami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Miałam wysłać każdemu priva, ale po dwóch wiadomościach stwierdziłam, że może jednak tutaj podam link i może każdemu będzie wygodniej
![]() Jutro dorzucę jeszcze zdjęcia z niedzieli ![]() https://picasaweb.google.com/1076053...CMqmkYLe3OGGOw Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Gratulacje dla zwyciezcow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() makota, cudne zdjęcia zrobiliście!!! Można sobie wziąć i wypożyczyć??
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 19-06-2012 at 12:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
K-Lee Family
|
![]()
Makota, świetne fotki
![]() ![]() Przepraszam za pchełkę co to się wiecznie w kadr wpychała ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Pewnie, że można pożyczać, miło że się na coś przydadzą
![]() Edit: Zdjęcia z niedzieli już są, jeszcze nie wszystkie podpisane, ale pracuję nad tym. Mam nadzieję, że już żadnych błędów nie będzie, mimo że nie wszystkie psy, które się wystawiały "znałam" ![]() Last edited by makota; 19-06-2012 at 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
Super fotki Makota! Teraz trochę żałuję, że tak się szybko zmyłam. Niestety ból głowy kazał mi się ewakuować. Następnym razem nadrobimy towarzysko
![]()
![]() |
#36 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
Właśnie a propos Błoń.. któregoś popołudnia (18-20) chętnie się umówimy
![]()
![]() |
#38 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ... ale to najwyżej bym wzięła same maluchy na spacer, Łateczek uwielbia poznawać nowe suczki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |